2777
2789
عنوان

شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 88 پست
اره مامانمم کم شیر بوده خواهر بزرگمم کلا شیر نداشت،😂😂😂بجاش ابجی دومی،خدا ب جونش برکت بده،ب اندازه ...

شماها به جادرتون کشیدید من مادرم پر شیر بوده منم خوب بودم الان روز ۵۸پریود شدم فکر کردم شیر خشک شد ازبس کم بود پریودم تموم شد باز سینه هام پر شد الانم پریودم شیرم کمه قشنگ کم میارم بچم که پنج دقیقه ای سیر میشه نیم ساعت مک میزنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شماها به جادرتون کشیدید من مادرم پر شیر بوده منم خوب بودم الان روز ۵۸پریود شدم فکر کردم شیر خشک شد ا ...

عه خب مایعات بیشتر بخور،من پس چرا پریود نمیشم؟؟فقط گاهی لکه بینی دارم،دیروز یکم لکه بینیم زیاد تر شد گفتم پریود شدم،ولی تموم شد،

چ مدلی هست  ؟ چ خوبی هایی داره بهم بگو بی زحمت من نمیدونم .قیمتش چنده ؟

۳۳ تومن. نزدیکتر به شیرمادره . تحمل لاکتوز داره برای نوزادان ریفلاکسی هم خوبه

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
اره دیگه حالا تپ بازم بدوشی نود میشه،من ی روز کامل میدوشیدم ۶۰ سی سی میشه😂😂😂

تاشب حلاک میشه بچه با ۶۰ سی سی 😂همون شیرخشک بهتره  حداقل گشنگی نمیکشن  طفلکا دلم نمیاد  گشنه بمونه 

عزیزم شیرخشکشو به هیچ عنوان عوض نکن. معلومه که بهش میسازه. فعلا همین نان یک رو تا شیش ماهگی بده گل ...

اهاباشه ‌راستی بعد شیرخشک برااینکه دل پیچه چیزی نگیره گریمیچرمیتونم بهش بدم یان ؟ چی بهتره بهش بعد شیربدم ک یوقت دلپیچکی نداشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز