2777
2789
عنوان

پدرشوهرم 🥴.....

502 بازدید | 56 پست

سلام 

پدرشوهرم اومده خونمون شبم اینجاس الان با چندتا مشکل مواجه شدم:

۱:ایشون نظامیه و خیلی سحرهیزه .من تا ساعت ۱ میخوابم حالا باید صب ساعت ۷ پاشم صبونه درس کنم

۲:همش میگه چراپنیر میخری خودت پنیر درست کن🥴ما پنیر گوسفندی لیقوان میخوریم الان اومده میگه فردا شیر بگیرم پنیر درست کنیم😶۳:نمیدونم ناهار چی درست کنم

۴:پس کی میره😶😶😶😶😶😶😶

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی برای یه شب و یه روز موندن اینجوری نگید

من اگه جاش بودم تو کوچه میخوابیدم خونه ی شما نمیومدم❤️

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

خودتو بزن ب کمر درد 

خباثت-#  

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

نکته مهم اینکه فردا شوهرم سرکاره من با باباش تنهام .وباید ایشونو سرگرم کنم باهاش تخته بازی کنم یا بزم پیاده روی🤢🤮

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
چرا اومده 

اومده سر بزنه مثلا

اشکال نداره مهمانه فردا زود بیدار شو..بگو پدر جان شیر بگیرید باشه درست میکنم اما همه شیرها توش آبه ازش چیزی در نمیاد..ناهار هم پلویی، برنج و خورشت یا ماکارونی.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید