2777
2789
عنوان

پدرشوهرم 🥴.....

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست
خدایی برای یه شب و یه روز موندن اینجوری نگید من اگه جاش بودم تو کوچه میخوابیدم خونه ی شما نمیومدم❤️

بابا واسه اومدنش نیس اتفاقا دوس دارم که اومده ولی خوب عادم یه جوریه بعدشم یه شب نیس چند شبه

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
3.قورمه سبزی لعنتی

😂😂😂😂😂شوهرم میگه مهمون میاد قورمه سبزی درس نکن کثیف کاریه راستم میگه یه بار عموش اومد یه ملاقه ریخت توسفره😂😂😂😂😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومده سر بزنه مثلا

مادرسوهر نداری؟

مهم نده بره 😁 بیچاره

بگو وااای بابا ول کن کی حال داره پنیر درست کنه 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
خودتو بزن ب کمر درد  خباثت-#  

گناه داره بعد مدتها اومده

شماره پدر شوهرتو بزار جواب سوال 4 ازش بگیریم بهت بگیم😂

خیلی باحال بود😂😂😂😂

حالا یک شب ک هزار شب نمیشه....فردا رو صبح زودپاشو بعدا جبران کن...

عاخه من کلا سیستمم اینجوریه ولی مجبورم میفهمی مجبور🥴😶

منم پدر شوهرم نظامی ه بعد فوت همسرش سه ماه نوبتی اونجا بودیم یعنی هردفعه میرفتم خونشون بالای ۲۴ساعت نمیخوابیدم پسر دوسالم شب بیدار دختر دوماهم هر یه ساعت گریه، صبحم ساعت پنج ناهار بار میکردم،تا فرداشم بکوب بدوبدو داشتم

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
اخی بنده خدا 

دلمم میسوزه واسش خو

اشکال نداره مهمانه فردا زود بیدار شو..بگو پدر جان شیر بگیرید باشه درست میکنم اما همه شیرها توش آبه ا ...

بابا هرچی میگیم گوش نمیکنه میگه اونجوری خوبه با زیره و نمیدونم چی.بعدشم چند شب میمونه همیشه .سوای اینا اتفاقا دوس دارم خونمون باشه و اینکه هربارم میاد خونه دختر پسرای دیگه ش نمیره میاد خونه ما نمیدونم چرا😶🥴واسه شماهم اینجوریه

مادرسوهر نداری؟ مهم نده بره 😁 بیچاره بگو وااای بابا ول کن کی حال داره پنیر درست کنه 

چرا دارم.از شهرستان اومده تهران که مثلا دوسه روز بمونه سربزنه به بچه هاش🥴

چرا دارم.از شهرستان اومده تهران که مثلا دوسه روز بمونه سربزنه به بچه هاش🥴

چرا تنها اومده 

حالا تحمل کن دیگ خیلی سخته خیلی درکت میکنم ی کاری کن بهش خوش بگذره پدره دیگ 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
بابا هرچی میگیم گوش نمیکنه میگه اونجوری خوبه با زیره و نمیدونم چی.بعدشم چند شب میمونه همیشه .سوای ای ...

من مجردم عزیزم.اما یه عمو این شکلی دارم .وقتی میاد اون دیگه خودش صاحب خونه می‌دونه ما هم چون پیره حرمتش میزاریم.چه کنیم؟!

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
منم پدر شوهرم نظامی ه بعد فوت همسرش سه ماه نوبتی اونجا بودیم یعنی هردفعه میرفتم خونشون بالای ۲۴ساعت ...

الهی خدا واست ثوابشو بنویسه خدامادرشوهرتو رحمت کنه عزیزم چقد سختی کشیدی با دوتا بچه خداحفظش کنه بچه هاتو ولی خداروشک  من بچه ندارم😶اصلا یکی میاد خونم من عزا میگیرم اینقدر سختمه

منم پدر شوهرم نظامی ه بعد فوت همسرش سه ماه نوبتی اونجا بودیم یعنی هردفعه میرفتم خونشون بالای ۲۴ساعت ...

وای چقدر سخت چجوری تحمل کردی