2777
2789
عنوان

پدرشوهرم 🥴.....

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست
گناه داره بهش برس ی شب ک هزار شب نمیشه

یه شب نیس دوسه شب شایدم بیشتر .الان فردا میره جدول میخره 🥴اخلاقشو میدونم دیگه بعد میاد درس زندگی میده و.....

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

درکت میکنم منم جلو مهمون معظبم

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تنها اومده  حالا تحمل کن دیگ خیلی سخته خیلی درکت میکنم ی کاری کن بهش خوش بگذره پدره دیگ&nb ...

بله حتما.همیشه جدا جدامیان میگن دزد نزنه خونمون😶بعد جاریم اومد فقط گفت اونورا هم بیاین .اینام هروقت میان میان خونه ما با اینکه شوهرم پسر وسطیه😶🥴

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
وای چقدر سخت چجوری تحمل کردی 

بعد از اینکه نوبتم تموم میشد میرفتم خونه مامانم می‌خوابیدم سه روز در هفته اونجا بودم

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
من مجردم عزیزم.اما یه عمو این شکلی دارم .وقتی میاد اون دیگه خودش صاحب خونه می‌دونه ما هم چون پیره حر ...

عاره دیگه کاریش نمیشه کردم الانم میوه گذاشتم میگه صبا چرا سیب اینقد بزرگ خریدی چرا زرده سیب قرمز خوبه😶خوب من چه میدونستم شما بیای من عاشق سیب زرد یا سبز بزرگم ولی اینا ریز قرمز میخورن و.......😶😶😶😶

درکت میکنم منم جلو مهمون معظبم

خیلی بده .بعد صدای تی وی رو خیلی کم نیکنه مثلا میخواد بگه من هنوز پیر نشدم وصداها رو تشخیص میدم البته این نظرمنه

من درکت میکنم کاملا خیلی سخته  مخصوصا کم خوابیش بزار بچه دار بشی اونوقت سختترم میشه

شماهم پدرشوهر داری؟اینجور مواقع میره خونه دخترش یا خونه شما؟خیلی خیلی سختمه

بنده خدا پدرشوهرم. حیف ک اخلاقت کپی خودم وگرنه دو سطر موعضت میکردم🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂خیلی بده

ایناش به کنار وقتیم میخواد بره بوسم میکنه میگه دختر زندگی بالا پایین داره هوای همو داشته باشین و هزارتا نصخیت.دهنم سرویس میکنه

عاره دیگه کاریش نمیشه کردم الانم میوه گذاشتم میگه صبا چرا سیب اینقد بزرگ خریدی چرا زرده سیب قرمز خوب ...

وای چقدرم گیر میده😕

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
بله حتما.همیشه جدا جدامیان میگن دزد نزنه خونمون😶بعد جاریم اومد فقط گفت اونورا هم بیاین .اینام هروقت ...

رو دادی 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

[QUOTE=181299171]شماهم پدرشوهر داری؟اینجور مواقع میره خونه دخترش یا خونه شما؟خیلی خیلی سختمه[فقط ما تو این شهر هستیم بقیه بچه هاش یا شهر خودشونن یا شهر دیگه مادرشوهر پدرشوهرم میان چن روز میمونن وقتی میان خوابو استراحت ندارم روسری سر کنم😡بچه داری کنم اشپزی کنم  اصلا حرفاشونم جالب نیست بخوام همصحبت بشم باهاشون حداقل تلویزیونم ک کامل در اختیارشونه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
وای چقدرم گیر میده😕

اصلا یه وضعیه دختر خداخیرت بده چی دارم میگم پس.نمیدونم خرما بخورین قند نخورین روغن حیوانی بخورین مایع نخورین و...........