2777
2789
عنوان

پدرشوهرم 🥴.....

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست
رو دادی 

بله ولی خوب چیکار کنم نمیشه که رو ترش کنم یا کم محل کنم که نیاد😶

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
[QUOTE=181299171]شماهم پدرشوهر داری؟اینجور مواقع میره خونه دخترش یا خونه شما؟خیلی خیلی سختمه[فقط ما ...

میان خونه ما و اینکه تو خیلی بدتر از منی که دختر.واسه من جداد جدا میان میگن دزد نزنه خونمون.بعدشم اینکه من روسری نمیپوشگ اهمیت نمیدم ولی کلا خیلی سخته واقعا سخته اینجور مواقع باید برن خونه دخترشون ولی خوب این بندگان خدا حتما خونه ما احساس راحتی میکنن چی بگم والا .خواهر خدا ثولبت بده دست به خاک میبری طلا شه

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میان خونه ما و اینکه تو خیلی بدتر از منی که دختر.واسه من جداد جدا میان میگن دزد نزنه خونمون.بعدشم ای ...

خونه پسر ک راحتترن البته اینا خونه همشون میرن میمونن حتی اونایی ک شهر خودشونن😐واقعا اگه خوب بودنو ادم باهاشون راحت بود دوس داشتم بیان اما اینجوری واقعا تلخ میگذره بهم  حالا فاز نصیحتاشون ب کنار

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اصلا یه وضعیه دختر خداخیرت بده چی دارم میگم پس.نمیدونم خرما بخورین قند نخورین روغن حیوانی بخورین مای ...

چیزی میگه لبخند بزن نه تایید کن حرفشو نه تکذیب کار خودتو بکن 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
خونه پسر ک راحتترن البته اینا خونه همشون میرن میمونن حتی اونایی ک شهر خودشونن😐واقعا اگه خوب بودنو ا ...

ببخش دیشب مجبکر شدم بخوابم که صبح راحت پاشم .عاره بخدا .الان جاتون خالی زرشک پلو بامرغ گذاشتم نمیدونم شام چی بدم مامانم میگه کتلت درست کن.عاخه وقتب ما میریم خونشون غذای خ وبی درش نمیکنه واسمون البته خدابیشتر بده به همه منم دوس ندارم محبت اضافه کنم

چیزی میگه لبخند بزن نه تایید کن حرفشو نه تکذیب کار خودتو بکن 

الان صبونه خورویم دوباره گفت😂عاره میگم شما راست میگی

ببخش دیشب مجبکر شدم بخوابم که صبح راحت پاشم .عاره بخدا .الان جاتون خالی زرشک پلو بامرغ گذاشتم نمیدون ...

خواهش میکنم عزیزم نوش جونتون من وقتی بخوان بیان لیست غذای چن روزو مینویسم  میدونم ماهم همینطوریم ولی من نمیتونم مث اونا باشم در حد توانمون درست میکنم ی چیزی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خواهش میکنم عزیزم نوش جونتون من وقتی بخوان بیان لیست غذای چن روزو مینویسم  میدونم ماهم همینطوری ...

منم اوایل از اینکارا میکردم ولی وقتی دیدم اونا اینجوری نیستن واسه من منم دیگه بیخیال شدم حالا پیش خودشون میگن ببین ما چه تحفه ای هستیمر.باورت نمیشه اگه بگم یه بار سیب زمینی پخته ناهار دادن اینقدر خ ودم خجالو کشیدگ که نگو منم نخوردم😶.خیلی کار خوبی میکنی با لیست موافقم😍

الان صبونه خورویم دوباره گفت😂عاره میگم شما راست میگی

نگو شما راست میگی فقط لبخند 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
نگو شما راست میگی فقط لبخند 

اِوا چرا به ذ6 ن خودم نرسید راست میگیا بهترین کاره .واقعا دمتگرم واسه راهنماییت عااااااالی عشقم ممنونم انیدوارم همیشه تنوردلت گرم باشه عزیزم💋⚘

اِوا چرا به ذ6 ن خودم نرسید راست میگیا بهترین کاره .واقعا دمتگرم واسه راهنماییت عااااااالی عشقم ممنو ...

قربونت برم

منم همیشه همینکارو میکنم ففط لبخند میزنم  

هر کسی ی سبک زندگی داره بعضی بزرگترا فک میکنن بچه هاشون باید دقیقا مثل اونا رفتار کنن ک اشتباهه اگر موافقت کنی باهاشون پرو تر میشن میگن قبول داره حرفمو بازم بگم ب چیزای دیگ گیر میدن اگر مخالفت کنی هی میخوان توضیح بدن ک ما درست میگیم بحث میشه باید ناامید شن از حرف گوش کردنت😁لبخند بزن اصلا اون چیزی ک میگه رو عمل نکن خودش خسته میشه بعد ی مدت دیگ گیر نمیده

قربونت برم منم همیشه همینکارو میکنم ففط لبخند میزنم   هر کسی ی سبک زندگی داره بعضی بزرگترا فک ...

خیلیرعالی بود عزیزدلم ممنونم واسه راهنمایین کامنت اول هم گفتی ولی من اینقدر درگیر و ناراحت بودم که متوجه اصل مطلب تشدم ولی وقتی متوجه شدم دیدم واقعا کارسازه هرچند که باید تمرین کنم که یادم بمونه امیدوارم فراموش نکنم💋👍