گلم من از حکمت هیچ کاری اگاه نیستم اما میدونم کار خدا بی دلیل یا حتی ب ضرر بندش نیست هزار سالم منتظر بمون و ب خدا اعتماد کن بلخره جوابتو میدع
(((یه روز ی زن ک باردار نمیشده میره نزد پیامبر و میگه رسول خدا تو پیش خدا ابرو داری خدادوست داره ازش بخواه ب من بچه بده پیامبر از خدا میخواد و وخی نازل میشه ک ما این زن را بدون فرزند و ولد خلق کردیم زنه میگه نه خدا کریمه قطعا ب منم بچه میده باز چندوقت بعدشم میره پیش پیامبرو همین حرفا و بازم زنه میگه ن خدا کریمه دامن منم سبز میشه باز زنه میره پیش پیامبر و باز همون حرفا و زنه هم ناامید نمیشه
تا دیگ زنه نمیاد و بعد یکسال باز میاد ک بچع تو بغلشه و زنه ب پیامبر میگه بچه خودمه پیامبر تعجب میکنه و از خدا میپرسه ک چرا اینجوری شد باز وحی نازل میشه ک ای رسول خدا ما این زن را بدون والد خلق کردیم اما هرچی بهش گفتیم باز از رحمت من ناامید نشد و بازم منو قادر دونست ماهم بهش بچه دادیم تا جواب لطفش نسبت ب خودمان را داده باشیم)))😁😁😁ببین خدا اینجوریه یه سالم ک چیزی نیست گلم دکتر برو ببین عزیزم همینن امروز یه خانوم گفت ک بعد چند سال بیبی چکش مثبت شده با کمک چله ایت الله حق شناس ببین توی تایپیک اولم هسته چله زیارت عاشورا برای حاجت روایی حتمااا ی سر بزن گلم ضرر نداره