2777
2789
فداتبشم انجام وظیفه ای بیش نبود ولی گلم تو این فاصله اقدام و بارداری کلی برو سفر ک بچه بیاد سختت میش ...

قربونت برم عزیزم

دوماه پیش مشهد رفتم الانم که جاده ها بستس

برا امضات صلوات فرستادم عزیزم انشالله به همه خواسته دلت برسی قشنگم

ووووی انشااااالله  واقعاااا گنجیشککک 😢 حیوووونیییی نه سیرابی میخورم حله بقیش 😂😂😂😂

ایشاالله عزیز دلممم 

اره بخدا عالیههه گنجیشک از سیرابیم بهتره کلا گوشت گنجیشک یه چیزی داخلشه ک کلا واسه ویار بارداری عالیه 

سیرابی بیشتر واسه مشکلات معده هست ن ویارو ایما حالا اگه سیرابی جواب نداد حتمااا این یکیو امتحان کن

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم عزیزم دوماه پیش مشهد رفتم الانم که جاده ها بستس برا امضات صلوات فرستادم عزیزم انشالله ب ...

خدانکنه جیگر چقد خوب منم دلم برا امام رضا یه ذرهههه شده کاش این کرونای لعنتی برهههه ممنون گلم همچنین عزیزدلم♥️🥰😘😘😘😘🌹🌹🌹

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم