2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون گفتی نفرین بر کسی ک لایک نکنه منم گردم 

برعکس خوندی 😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱
مرسی عزیزدلممم انشالله

برای مامان شدنت صلوات فرستادم گل💙

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱
الان یه ایه دیدم که نوشته خدا به حال و احوالت اگاهه نمیدونم دیگه چه حکمتی داره ۱سال و‌نیمه بدجوووری ...

گلم من از حکمت هیچ کاری اگاه نیستم اما میدونم کار خدا بی دلیل یا حتی ب ضرر بندش نیست هزار سالم منتظر بمون و ب خدا اعتماد کن بلخره جوابتو میدع 

(((یه روز ی زن ک باردار نمیشده میره نزد پیامبر و میگه رسول خدا تو پیش خدا ابرو داری خدادوست داره ازش بخواه ب من بچه بده پیامبر از خدا میخواد و وخی نازل میشه ک ما این زن را بدون فرزند و ولد خلق کردیم زنه میگه نه خدا کریمه قطعا ب منم بچه میده باز چندوقت بعدشم میره پیش پیامبرو همین حرفا و بازم زنه میگه ن خدا کریمه دامن منم سبز میشه باز زنه میره پیش پیامبر و باز همون حرفا و زنه هم ناامید نمیشه 

تا دیگ زنه نمیاد و بعد یکسال باز میاد ک بچع تو بغلشه و زنه ب پیامبر میگه بچه خودمه پیامبر تعجب میکنه و از خدا می‌پرسه ک چرا اینجوری شد باز وحی نازل میشه ک ای رسول خدا ما این زن را بدون والد خلق کردیم اما هرچی بهش گفتیم باز از رحمت من ناامید نشد و بازم منو قادر دونست ماهم بهش بچه دادیم تا جواب لطفش نسبت ب خودمان را داده باشیم)))😁😁😁ببین خدا اینجوریه  یه سالم ک چیزی نیست گلم دکتر برو ببین عزیزم همینن امروز یه خانوم گفت ک بعد چند سال بیبی چکش مثبت شده با کمک چله ایت الله حق شناس ببین توی تایپیک اولم هسته چله زیارت عاشورا برای حاجت روایی حتمااا ی سر بزن گلم ضرر نداره

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
گلم من از حکمت هیچ کاری اگاه نیستم اما میدونم کار خدا بی دلیل یا حتی ب ضرر بندش نیست هزار سالم منتظر ...

اره این حکایت رو شنیدم بازم مرسی که یاد اوری کردی دلم قرص شد

۳ تا دکتر رفتم گفتن نه تو و نه خودت هیچ مشکلی ندارین الکی دارو دادن اونم کیست شد دیگه نمیخوام برم دکتر متنفرم از دکترا

اره به چله و دعا اعتقاد دارم حتما سر میزنم عزیزدلم مرسی

اره این حکایت رو شنیدم بازم مرسی که یاد اوری کردی دلم قرص شد ۳ تا دکتر رفتم گفتن نه تو و نه خودت هی ...

خداروشکر گلم ک دلت قرص شد اما قول بده ک هیچپقتتتت از لطف خدا ناامید و دلچرکین نشی خدا رحیمه کریمع مهربونه صبوره توهم مث خودش بمون🤗😘😍😍😍

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
عالیه ممنونمممم گلم

کاری نکردم ایشاا... ک تایپیک و تیکر بارداریتو اینجا ببینم و ذوق کنم ایشاا... بیای بگی ویار شدیددد دارم چیکار کنم منم بگم گنجیشک بخور اینو از من داشته باش گنجیشک واسه ویار بارداری عالیههههههههه 

خداروشکر گلم ک دلت قرص شد اما قول بده ک هیچپقتتتت از لطف خدا ناامید و دلچرکین نشی خدا رحیمه کریمع مه ...

قربونت برم عزیزدلم قول میدم ممنونم که دلمو اروم کردی ♥️♥️♥️

کاری نکردم ایشاا... ک تایپیک و تیکر بارداریتو اینجا ببینم و ذوق کنم ایشاا... بیای بگی ویار شدیددد دا ...

ووووی انشااااالله 

واقعاااا گنجیشککک 😢 حیوووونیییی نه سیرابی میخورم حله بقیش 😂😂😂😂

قربونت برم عزیزدلم قول میدم ممنونم که دلمو اروم کردی ♥️♥️♥️

فداتبشم انجام وظیفه ای بیش نبود ولی گلم تو این فاصله اقدام و بارداری کلی برو سفر ک بچه بیاد سختت میشه 😁ایشاا... ک خدا بهت بچهای سالم و صالح بده 🙏♥️🥰