2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون گفتی نفرین بر کسی ک لایک نکنه منم گردم 

برعکس خوندی 😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱
مرسی عزیزدلممم انشالله

برای مامان شدنت صلوات فرستادم گل💙

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱
الان یه ایه دیدم که نوشته خدا به حال و احوالت اگاهه نمیدونم دیگه چه حکمتی داره ۱سال و‌نیمه بدجوووری ...

گلم من از حکمت هیچ کاری اگاه نیستم اما میدونم کار خدا بی دلیل یا حتی ب ضرر بندش نیست هزار سالم منتظر بمون و ب خدا اعتماد کن بلخره جوابتو میدع 

(((یه روز ی زن ک باردار نمیشده میره نزد پیامبر و میگه رسول خدا تو پیش خدا ابرو داری خدادوست داره ازش بخواه ب من بچه بده پیامبر از خدا میخواد و وخی نازل میشه ک ما این زن را بدون فرزند و ولد خلق کردیم زنه میگه نه خدا کریمه قطعا ب منم بچه میده باز چندوقت بعدشم میره پیش پیامبرو همین حرفا و بازم زنه میگه ن خدا کریمه دامن منم سبز میشه باز زنه میره پیش پیامبر و باز همون حرفا و زنه هم ناامید نمیشه 

تا دیگ زنه نمیاد و بعد یکسال باز میاد ک بچع تو بغلشه و زنه ب پیامبر میگه بچه خودمه پیامبر تعجب میکنه و از خدا می‌پرسه ک چرا اینجوری شد باز وحی نازل میشه ک ای رسول خدا ما این زن را بدون والد خلق کردیم اما هرچی بهش گفتیم باز از رحمت من ناامید نشد و بازم منو قادر دونست ماهم بهش بچه دادیم تا جواب لطفش نسبت ب خودمان را داده باشیم)))😁😁😁ببین خدا اینجوریه  یه سالم ک چیزی نیست گلم دکتر برو ببین عزیزم همینن امروز یه خانوم گفت ک بعد چند سال بیبی چکش مثبت شده با کمک چله ایت الله حق شناس ببین توی تایپیک اولم هسته چله زیارت عاشورا برای حاجت روایی حتمااا ی سر بزن گلم ضرر نداره

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
گلم من از حکمت هیچ کاری اگاه نیستم اما میدونم کار خدا بی دلیل یا حتی ب ضرر بندش نیست هزار سالم منتظر ...

اره این حکایت رو شنیدم بازم مرسی که یاد اوری کردی دلم قرص شد

۳ تا دکتر رفتم گفتن نه تو و نه خودت هیچ مشکلی ندارین الکی دارو دادن اونم کیست شد دیگه نمیخوام برم دکتر متنفرم از دکترا

اره به چله و دعا اعتقاد دارم حتما سر میزنم عزیزدلم مرسی

اره این حکایت رو شنیدم بازم مرسی که یاد اوری کردی دلم قرص شد ۳ تا دکتر رفتم گفتن نه تو و نه خودت هی ...

خداروشکر گلم ک دلت قرص شد اما قول بده ک هیچپقتتتت از لطف خدا ناامید و دلچرکین نشی خدا رحیمه کریمع مهربونه صبوره توهم مث خودش بمون🤗😘😍😍😍

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
عالیه ممنونمممم گلم

کاری نکردم ایشاا... ک تایپیک و تیکر بارداریتو اینجا ببینم و ذوق کنم ایشاا... بیای بگی ویار شدیددد دارم چیکار کنم منم بگم گنجیشک بخور اینو از من داشته باش گنجیشک واسه ویار بارداری عالیههههههههه 

خداروشکر گلم ک دلت قرص شد اما قول بده ک هیچپقتتتت از لطف خدا ناامید و دلچرکین نشی خدا رحیمه کریمع مه ...

قربونت برم عزیزدلم قول میدم ممنونم که دلمو اروم کردی ♥️♥️♥️

کاری نکردم ایشاا... ک تایپیک و تیکر بارداریتو اینجا ببینم و ذوق کنم ایشاا... بیای بگی ویار شدیددد دا ...

ووووی انشااااالله 

واقعاااا گنجیشککک 😢 حیوووونیییی نه سیرابی میخورم حله بقیش 😂😂😂😂

قربونت برم عزیزدلم قول میدم ممنونم که دلمو اروم کردی ♥️♥️♥️

فداتبشم انجام وظیفه ای بیش نبود ولی گلم تو این فاصله اقدام و بارداری کلی برو سفر ک بچه بیاد سختت میشه 😁ایشاا... ک خدا بهت بچهای سالم و صالح بده 🙏♥️🥰