2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
خو چی یبار پیامت رو اشتباهی زدم برای گلابی😏

میام بگم ساری نیگم ارغوان میام بگم فلانی نیگم ساری😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میام بگم ساری نیگم ارغوان میام بگم فلانی نیگم ساری😂😂😂😂

😂😂😂😂نه بابا من یبار یچیز رو اشتباه برای ساری قراربود بنویسم

زدم ب نیکی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂نه بابا من یبار یچیز رو اشتباه برای ساری قراربود بنویسم زدم ب نیکی

😅🤣🤣🤣🤣😂😂🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😅🤣🤣🤣🤣😂😂🤭

چی بود میمون خان هم چین غش کردی😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
برو بخون

خدابخیر کرد😂😂😂

لعنت بر .....

باز برقامون رفت ، الان نتم قط میشه 

اخرش من سر این برق رفتن هاا، کاربری خودمو از دست میدم

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

لعنت بر ..... باز برقامون رفت ، الان نتم قط میشه  اخرش من سر این برق رفتن هاا، کاربری خودمو ا ...

😂😂😂😂😂😂خدانکنه

😂😂😂😂😂😂خدانکنه

ب خدا 

دیروز تو گرما دو ساعت و نیم رفت

دیشب از ساعت نه و نیم تا یازده و نیم 

شوهرم از ده خوابید بنده خدا😅

ب خدا  دیروز تو گرما دو ساعت و نیم رفت دیشب از ساعت نه و نیم تا یازده و نیم  شوهرم از د ...

شانس شوهرته حالاکه نیخوادیه استراحتی کنه خنک بشه برق هامیره

شانس شوهرته حالاکه نیخوادیه استراحتی کنه خنک بشه برق هامیره

ن ظهر ک نبود، ما هلاک شدیم از گرما

شبا باز خنکه ، بدون کولر هم میشه خوابید 

لعنت بر ..... باز برقامون رفت ، الان نتم قط میشه  اخرش من سر این برق رفتن هاا، کاربری خودمو ا ...

نت چرا میره؟

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2790
2778
2791
2779
2792