2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124993 بازدید | 28510 پست
خو چی یبار پیامت رو اشتباهی زدم برای گلابی😏

میام بگم ساری نیگم ارغوان میام بگم فلانی نیگم ساری😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میام بگم ساری نیگم ارغوان میام بگم فلانی نیگم ساری😂😂😂😂

😂😂😂😂نه بابا من یبار یچیز رو اشتباه برای ساری قراربود بنویسم

زدم ب نیکی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂نه بابا من یبار یچیز رو اشتباه برای ساری قراربود بنویسم زدم ب نیکی

😅🤣🤣🤣🤣😂😂🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😅🤣🤣🤣🤣😂😂🤭

چی بود میمون خان هم چین غش کردی😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
برو بخون

خدابخیر کرد😂😂😂

لعنت بر .....

باز برقامون رفت ، الان نتم قط میشه 

اخرش من سر این برق رفتن هاا، کاربری خودمو از دست میدم

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

لعنت بر ..... باز برقامون رفت ، الان نتم قط میشه  اخرش من سر این برق رفتن هاا، کاربری خودمو ا ...

😂😂😂😂😂😂خدانکنه

😂😂😂😂😂😂خدانکنه

ب خدا 

دیروز تو گرما دو ساعت و نیم رفت

دیشب از ساعت نه و نیم تا یازده و نیم 

شوهرم از ده خوابید بنده خدا😅

ب خدا  دیروز تو گرما دو ساعت و نیم رفت دیشب از ساعت نه و نیم تا یازده و نیم  شوهرم از د ...

شانس شوهرته حالاکه نیخوادیه استراحتی کنه خنک بشه برق هامیره

شانس شوهرته حالاکه نیخوادیه استراحتی کنه خنک بشه برق هامیره

ن ظهر ک نبود، ما هلاک شدیم از گرما

شبا باز خنکه ، بدون کولر هم میشه خوابید 

لعنت بر ..... باز برقامون رفت ، الان نتم قط میشه  اخرش من سر این برق رفتن هاا، کاربری خودمو ا ...

نت چرا میره؟

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز