2777
2789
عنوان

مشکل گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 57 پست
چله زیارت عاشوراخیلی خوبه عالیه جواب میده ولی سخته من کردم ولی الان چون یکم عصابم ب هم ریختی نمیتونم

عزیزم ممنونم، چله زیارت عاشوری به روش حق شناس رو برداشتم، حتی به نایب هم دادم برام انجام داد... خیلی وقت پیش.،،

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چشم حتمن حتمن اسم شماره میارم فلن شد۴نفرجمع کردم اسمارورویه برگه می نویسم براشون بخونم

اره منم اینجوری میکنم👍

عزیزم برای دوستامم بخون لطفا👇

@اعتصامی  

@ژله22

@نیکی0  

@آناتا  

@یک_دختر_ابانی  

این عزیز هم تاپیک زدن التماس دعا داشتن @دلوینت  

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره منم اینجوری میکنم👍 عزیزم برای دوستامم بخون لطفا👇 @اعتصامی     @ژله22 @نیکی0 ...

ممنونم .... من پر دردم

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
عزیزم ممنونم، چله زیارت عاشوری به روش حق شناس رو برداشتم، حتی به نایب هم دادم برام انجام داد... خیلی ...

جواب گرفتی ازش چون من گرفتم معراج و توسل هم خوبهنذرحضرت زینب اا۲۱روز۱۰۰تا صلوات بفرست فقط با۱تسبیح برای میان بفرسی بعدبگوحاجتمو گرفم ۲۱تسبیح پخش میکنم 

ممنونم .... من پر دردم

انشالله که خدا خودش همه دردات رو ازبین ببره عزیزدلم❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

جواب گرفتی ازش چون من گرفتم معراج و توسل هم خوبهنذرحضرت زینب اا۲۱روز۱۰۰تا صلوات بفرست فقط با۱تسبیح ب ...

خیلی ممنون عزیزم، این دو ختم رو انجام میدم انشالله خدا مشکل شما رو هم به بهترین شکل ممکن حل کنه، امین💜💜💜

چشم چشم همین الان اسماشونومینوبسم ژله۲۲اسم  اسمشونوبگم

ممنونم ازت😘❤

اره ترکیده واسه همین تگ نشد.

اسم اصلیش ندا هست