sajadفاطمه مدیر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 عنوان مشکل گشا | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 57 پست سلام میشه منوراهنمایی کنیم من همسرم تکیه صباباطری کارمیکنه ولی بنای دلایلی میخان اخراجش کنم اگه اخراجش کنن زندگی مون نابود میشه هرچقدر میخادثابت کنه ک اون اتفاقی ک افتاده کارخود نبوده رییساوبالاییاقبول نمیکنن و پاپوش واسش درس کردن حالا من میخام نذربکنم اجیل مشکل گشادی بلدنیسم وتوگوگلم متوجه نمیشم بایدم کارکنم خیلی سخت توضیح داده میشه راهنمایی دعایی چیزی واسه اینکه اخراج نشه یا همین اجیل مشکل گشاروبهم بگین ممنون 1399/12/24 | 03:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1nasrin عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 5914 چله زیارت عاشوراخیلی خوبه عالیه جواب میده ولی سخته من کردم ولی الان چون یکم عصابم ب هم ریختی نمیتونم عزیزم ممنونم، چله زیارت عاشوری به روش حق شناس رو برداشتم، حتی به نایب هم دادم برام انجام داد... خیلی وقت پیش.،،
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 عزیایه دلم من میخام این الکرسی بخونم اسم همتون میارم الان انشالله مشکلتون حل شه و حاجت رواشین
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 چشم حتمن حتمن اسم شماره میارم فلن شد۴نفرجمع کردم اسمارورویه برگه می نویسم براشون بخونم اره منم اینجوری میکنم👍عزیزم برای دوستامم بخون لطفا👇@اعتصامی @ژله22@نیکی0 @آناتا @یک_دختر_ابانی این عزیز هم تاپیک زدن التماس دعا داشتن @دلوینت مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
دلوینت عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 26142 اره منم اینجوری میکنم👍 عزیزم برای دوستامم بخون لطفا👇 @اعتصامی @ژله22 @نیکی0 ... ممنونم .... من پر دردم لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 عزیزم ممنونم، چله زیارت عاشوری به روش حق شناس رو برداشتم، حتی به نایب هم دادم برام انجام داد... خیلی ... جواب گرفتی ازش چون من گرفتم معراج و توسل هم خوبهنذرحضرت زینب اا۲۱روز۱۰۰تا صلوات بفرست فقط با۱تسبیح برای میان بفرسی بعدبگوحاجتمو گرفم ۲۱تسبیح پخش میکنم
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 ممنونم .... من پر دردم انشالله که خدا خودش همه دردات رو ازبین ببره عزیزدلم❤ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
دلوینت عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 26142 انشالله که خدا خودش همه دردات رو ازبین ببره عزیزدلم❤ ممنونم ..... لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 اره منم اینجوری میکنم👍 عزیزم برای دوستامم بخون لطفا👇 @اعتصامی @ژله22 @نیکی0 ... چشم چشم همین الان اسماشونومینوبسم ژله۲۲اسم اسمشونوبگم
1nasrin عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 5914 جواب گرفتی ازش چون من گرفتم معراج و توسل هم خوبهنذرحضرت زینب اا۲۱روز۱۰۰تا صلوات بفرست فقط با۱تسبیح ب ... خیلی ممنون عزیزم، این دو ختم رو انجام میدم انشالله خدا مشکل شما رو هم به بهترین شکل ممکن حل کنه، امین💜💜💜
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 چشم چشم همین الان اسماشونومینوبسم ژله۲۲اسم اسمشونوبگم ممنونم ازت😘❤اره ترکیده واسه همین تگ نشد.اسم اصلیش ندا هست مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 خیلی ممنون عزیزم، این دو ختم رو انجام میدم انشالله خدا مشکل شما رو هم به بهترین شکل ممکن حل کنه، امی ... انشالله خدامشکلایه همروحل کنه
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 ممنونم ازت😘❤ اره ترکیده واسه همین تگ نشد. اسم اصلیش ندا هست اسم خودتون چیه گلم
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 اسم خودتون چیه گلم سپیده هستم عزیز مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛