sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 عنوان مشکل گشا 314 بازدید | 57 پست سلام میشه منوراهنمایی کنیم من همسرم تکیه صباباطری کارمیکنه ولی بنای دلایلی میخان اخراجش کنم اگه اخراجش کنن زندگی مون نابود میشه هرچقدر میخادثابت کنه ک اون اتفاقی ک افتاده کارخود نبوده رییساوبالاییاقبول نمیکنن و پاپوش واسش درس کردن حالا من میخام نذربکنم اجیل مشکل گشادی بلدنیسم وتوگوگلم متوجه نمیشم بایدم کارکنم خیلی سخت توضیح داده میشه راهنمایی دعایی چیزی واسه اینکه اخراج نشه یا همین اجیل مشکل گشاروبهم بگین ممنون 1399/12/24 | 03:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__بریتنی___ عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 4343 این ایه رو تا ده روز بخون نتیجه میگیری ایه اخر سوره اسرا
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 ۳۱۴تا ایه الکرسی بخون به نیت ۳۱۴نفر حالا هرکس باشه فرق نداره دوست فامیل اشنا.مشکل گشا رو بلدنیستم شرمتده مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 این ایه رو تا ده روز بخون نتیجه میگیری ایه اخر سوره اسرا خیلی ممنونم ازت
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 ۳۱۴تا ایه الکرسی بخون به نیت ۳۱۴نفر حالا هرکس باشه فرق نداره دوست فامیل اشنا. مشکل گشا رو بلدنیستم ... مثلن بگم۳۱۴تاایت الکرسی میتونم ب نیت پدرومادروبرادرو....تابشه۳۱۴تا
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 دعای علقمه صبح زود بعد از نماز بخون حتمن خیلی ممنون
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 مثلن بگم۳۱۴تاایت الکرسی میتونم ب نیت پدرومادروبرادرو....تابشه۳۱۴تا اره عشقم دقیقا به من همیشه حاجتم رو داده انشالله به توهم میده.اگه ۳۱۴ نفر پیدا نکردی میتونی تاپیک بزنی برای بچه ها بخونی مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
1nasrin عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 5914 اره عشقم دقیقا به من همیشه حاجتم رو داده انشالله به توهم میده. اگه ۳۱۴ نفر پیدا نکردی میتونی تاپیک ... ببخشید یه سوال، چه مدت بعد از خوندن حاجت گرفتید؟
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 اره عشقم دقیقا به من همیشه حاجتم رو داده انشالله به توهم میده. اگه ۳۱۴ نفر پیدا نکردی میتونی تاپیک ... اهاپ نیت کنم۳۱۴تاایت الکرسی میخونم ب نیت فلانی و فلانی تابشه ۳۱۴نفربعدش واسشون بخونم این الکرسی رو بعدشم حاجت خودم بگم وقتی تموم شددرسته
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7159 فاتحه نذر کن برای افرادفوت شده ی بی وارثخیلی سریع حاجت میدهنماز حاجتروایی روز ۵ شنبه هم عالیهچله ی زیارت عاشورا به روش حق شناس هم موثره عزیزم ولی خیلی سخته وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 ببخشید یه سوال، چه مدت بعد از خوندن حاجت گرفتید؟ برای یه حاجتم چند روز بعد مثلا حدود یک هفته کمتر یا بیشتر.برای بعضی حاجتامم نیاز به زمان داشت اون مسئله و در طول زمان اوکی شد شکرخدا. مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 اهاپ نیت کنم۳۱۴تاایت الکرسی میخونم ب نیت فلانی و فلانی تابشه ۳۱۴نفربعدش واسشون بخونم این الکرس ... بله کاملا درسته الهی که حاجت روا بشی مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛