2777
2789
عنوان

مشکل گشا

314 بازدید | 57 پست

سلام میشه منوراهنمایی کنیم من همسرم تکیه صباباطری کارمیکنه ولی بنای دلایلی میخان اخراجش کنم اگه اخراجش کنن زندگی مون نابود میشه هرچقدر میخادثابت کنه ک اون اتفاقی ک افتاده کارخود نبوده رییساوبالاییاقبول نمیکنن و پاپوش واسش درس کردن حالا من میخام نذربکنم اجیل مشکل گشادی بلدنیسم وتوگوگلم متوجه نمیشم بایدم کارکنم خیلی سخت توضیح داده میشه راهنمایی دعایی چیزی واسه اینکه اخراج نشه یا همین اجیل مشکل گشاروبهم بگین ممنون

۳۱۴تا ایه الکرسی بخون به نیت ۳۱۴نفر حالا هرکس باشه فرق نداره دوست فامیل اشنا.

مشکل گشا رو بلدنیستم شرمتده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

۳۱۴تا ایه الکرسی بخون به نیت ۳۱۴نفر حالا هرکس باشه فرق نداره دوست فامیل اشنا. مشکل گشا رو بلدنیستم ...

مثلن بگم۳۱۴تاایت الکرسی میتونم ب نیت پدرومادروبرادرو....تابشه۳۱۴تا

مثلن بگم۳۱۴تاایت الکرسی میتونم ب نیت پدرومادروبرادرو....تابشه۳۱۴تا

اره عشقم دقیقا به من همیشه حاجتم رو داده انشالله به توهم میده.

اگه ۳۱۴ نفر پیدا نکردی میتونی تاپیک بزنی برای بچه ها بخونی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اره عشقم دقیقا به من همیشه حاجتم رو داده انشالله به توهم میده. اگه ۳۱۴ نفر پیدا نکردی میتونی تاپیک ...

اهاپ نیت کنم۳۱۴تاایت  الکرسی میخونم ب نیت فلانی و فلانی تابشه ۳۱۴نفربعدش واسشون بخونم این الکرسی رو بعدشم حاجت خودم بگم وقتی تموم شددرسته

فاتحه نذر کن برای افرادفوت شده ی بی وارث

خیلی سریع حاجت میده

نماز حاجتروایی روز ۵ شنبه هم عالیه

چله ی زیارت عاشورا به روش حق شناس هم موثره عزیزم ولی خیلی سخته

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
ببخشید یه سوال، چه مدت بعد از خوندن حاجت گرفتید؟ 

برای یه حاجتم چند روز بعد مثلا حدود یک هفته کمتر یا بیشتر.

برای بعضی حاجتامم نیاز به زمان داشت اون مسئله و در طول زمان اوکی شد شکرخدا.

اهاپ نیت کنم۳۱۴تاایت  الکرسی میخونم ب نیت فلانی و فلانی تابشه ۳۱۴نفربعدش واسشون بخونم این الکرس ...

بله کاملا درسته الهی که حاجت روا بشی