2777
2789
عنوان

مشکل گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 57 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فاتحه نذر کن برای افرادفوت شده ی بی وارث خیلی سریع حاجت میده نماز حاجتروایی روز ۵ شنبه هم عالیه چ ...

چله عاشورا ک حرف نداره من واس اینکه ب همسرم برسم نیت کردم خوندم۲هفته ای جدا داد ولی دیه وسطاش ب حالا غش میوفتادم ولی گرفتن حاجتمو😁💪💪

چله عاشورا ک حرف نداره من واس اینکه ب همسرم برسم نیت کردم خوندم۲هفته ای جدا داد ولی دیه وسطاش ب حالا ...

😍😍😍

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
چند بار فاتحه؟ سوره حمد و سه بار توحید؟ خیلی ممنون

هر جقدر دوست داری

مثلا ۱۰۰ تا فاتحه من یه حمد و یه توخید میخونم

گاهی هم صلوات میفرستم براشون

خیلی سریع حاجت میده

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
هر جقدر دوست داری مثلا ۱۰۰ تا فاتحه من یه حمد و یه توخید میخونم گاهی هم صلوات میفرستم براشون خیلی ...

مرسی عزیزم، انشالله مشکل منم بدین وسیله حل بشه، خیلییی نذر کردم و ختم برداشتم تا حالا...

مرسی عزیزم، انشالله مشکل منم بدین وسیله حل بشه، خیلییی نذر کردم و ختم برداشتم تا حالا...

انشاالله عزیزم 😘

حتما بهم خبر بده نتیجشو

چله زیارت عاشوراخیلی خوبه عالیه جواب میده ولی سخته من کردم ولی الان چون یکم عصابم ب هم ریختی نمیتونم

حتما حتما بهتون میگم، این تاپیک رو ذخیره میکنم... انشالله جواب بگیرم، دعای خیرتون میکنم💜💜💜

برات صلوات میفرستم عزیزم