sajadفاطمه مدیر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 عنوان مشکل گشا | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 57 پست سلام میشه منوراهنمایی کنیم من همسرم تکیه صباباطری کارمیکنه ولی بنای دلایلی میخان اخراجش کنم اگه اخراجش کنن زندگی مون نابود میشه هرچقدر میخادثابت کنه ک اون اتفاقی ک افتاده کارخود نبوده رییساوبالاییاقبول نمیکنن و پاپوش واسش درس کردن حالا من میخام نذربکنم اجیل مشکل گشادی بلدنیسم وتوگوگلم متوجه نمیشم بایدم کارکنم خیلی سخت توضیح داده میشه راهنمایی دعایی چیزی واسه اینکه اخراج نشه یا همین اجیل مشکل گشاروبهم بگین ممنون 1399/12/24 | 03:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1nasrin عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 5914 برای یه حاجتم چند روز بعد مثلا حدود یک هفته کمتر یا بیشتر. برای بعضی حاجتامم نیاز به زمان داشت اون ... خدا رو شک، خیلی ممنون
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7159 دعای مقاتل هم خیلی خوبه تو مفاتیح است وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 فاتحه نذر کن برای افرادفوت شده ی بی وارث خیلی سریع حاجت میده نماز حاجتروایی روز ۵ شنبه هم عالیه چ ... چله عاشورا ک حرف نداره من واس اینکه ب همسرم برسم نیت کردم خوندم۲هفته ای جدا داد ولی دیه وسطاش ب حالا غش میوفتادم ولی گرفتن حاجتمو😁💪💪
1nasrin عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 5914 فاتحه نذر کن برای افرادفوت شده ی بی وارث خیلی سریع حاجت میده نماز حاجتروایی روز ۵ شنبه هم عالیه چ ... چند بار فاتحه؟ سوره حمد و سه بار توحید؟ خیلی ممنون
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 خدا رو شک، خیلی ممنون 😘❤ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 بله کاملا درسته الهی که حاجت روا بشی واقعن ممنونم ازت
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7159 چله عاشورا ک حرف نداره من واس اینکه ب همسرم برسم نیت کردم خوندم۲هفته ای جدا داد ولی دیه وسطاش ب حالا ... 😍😍😍 وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31567 واقعن ممنونم ازت عزیزمی انشالله حاجتت رو گرفتی منم دعاکن لطفا❤ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7159 چند بار فاتحه؟ سوره حمد و سه بار توحید؟ خیلی ممنون هر جقدر دوست داریمثلا ۱۰۰ تا فاتحه من یه حمد و یه توخید میخونمگاهی هم صلوات میفرستم براشونخیلی سریع حاجت میده وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
1nasrin عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 5914 هر جقدر دوست داری مثلا ۱۰۰ تا فاتحه من یه حمد و یه توخید میخونم گاهی هم صلوات میفرستم براشون خیلی ... مرسی عزیزم، انشالله مشکل منم بدین وسیله حل بشه، خیلییی نذر کردم و ختم برداشتم تا حالا...
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 عزیزمی انشالله حاجتت رو گرفتی منم دعاکن لطفا❤ چشم حتمن حتمن اسم شماره میارم فلن شد۴نفرجمع کردم اسمارورویه برگه می نویسم براشون بخونم
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7159 مرسی عزیزم، انشالله مشکل منم بدین وسیله حل بشه، خیلییی نذر کردم و ختم برداشتم تا حالا... انشاالله عزیزم 😘حتما بهم خبر بده نتیجشو وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
1nasrin عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 5914 انشاالله عزیزم 😘 حتما بهم خبر بده نتیجشو حتما حتما بهتون میگم، این تاپیک رو ذخیره میکنم... انشالله جواب بگیرم، دعای خیرتون میکنم💜💜💜
sajadفاطمه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 104 مرسی عزیزم، انشالله مشکل منم بدین وسیله حل بشه، خیلییی نذر کردم و ختم برداشتم تا حالا... چله زیارت عاشوراخیلی خوبه عالیه جواب میده ولی سخته من کردم ولی الان چون یکم عصابم ب هم ریختی نمیتونم
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7159 حتما حتما بهتون میگم، این تاپیک رو ذخیره میکنم... انشالله جواب بگیرم، دعای خیرتون میکنم💜💜💜 برات صلوات میفرستم عزیزم وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !