2777
2789
عنوان

عجب داستانی شد امروز با شوهرم بخاطر لوبیای خورشت!

| مشاهده متن کامل بحث + 19525 بازدید | 282 پست
آفرین به شما  روش شما بهترین روشه با آرامش و احترام حل میکنید همه چیزو  شوهرم چون 10 سال ...

شوهرمنم ۹سال ونیم بزرگتره

اما هم بهش گفتم هم خودش ب این نتیجه رسیده که

همه از کنارمون میرن

پدرمادرمیرن

بچه میره

زنو شوهرن ک برای هم میمونن

برای همین گوش میده

اما همیشه کاری میکنم ک حس کنه وجودش لازمه و بی اهمیت نیست

ینی حتی شده برای بازکردن قوطی رب ازش کمک میگیرم. ک حس مثبت داشته باشه.من همسراولشو نمیشناسم اما ناخوداگاه با ایشون مقایسه میشم

دیدمش اما اخلاقشو نمیدونم

لوبیا سوخته خریداریم مادر شوهر خسیس خریداریم اسیِ فس فس تعریف کن خریداریم قابلمه سیم کشیده شده خر ...

🚛🚚🔊📢📣🎤 اینم وانت و بلندگو

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🚛🚚🔊📢📣🎤 اینم وانت و بلندگو

مرسیییییی

خب خانوما بپرین پشت وانت دیگه نمیشه تنها برم بیاین با هم برریم وسیله مهیا شد 😂😂😂یه گشتی هم بزنیم

پول بنزین هم دنگی میدیم😏😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

خوبه که برای آرامشت قطع رابطه کردی و خداروشکر که رابطت با شوهرت خوبه و پشتته  کارش درست نبوده ...

اره بخدا جدیدا اینجوری شدن حداقل کاری به بچها نداشتن ولی اونارو قاتی کردن منم روی دخترام حساسم شوهرمم میدونه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
مرسیییییی خب خانوما بپرین پشت وانت دیگه نمیشه تنها برم بیاین با هم برریم وسیله مهیا شد 😂😂😂یه ...

دوتا✌ وانت  دادم😂😁

اینم 🚃🚌🚐🚎 ون و اتوبوس و مینی بوس😂

مینی بوس از اتوبوس کوچیکتر است سخن_بزرگان😂#  

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
دوتا✌ وانت  دادم😂😁 اینم 🚃🚌🚐🚎 ون و اتوبوس و مینی بوس😂 مینی بوس از اتوبوس کوچیکتر است س ...

😂😂😂😂😂

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
مرسیییییی خب خانوما بپرین پشت وانت دیگه نمیشه تنها برم بیاین با هم برریم وسیله مهیا شد 😂😂😂یه ...

به قول بابا پنجعلی منم میااااام 

دوتا✌ وانت  دادم😂😁 اینم 🚃🚌🚐🚎 ون و اتوبوس و مینی بوس😂 مینی بوس از اتوبوس کوچیکتر است س ...

😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

اره بخدا جدیدا اینجوری شدن حداقل کاری به بچها نداشتن ولی اونارو قاتی کردن منم روی دخترام حساسم شوهرم ...

از نرفتن شما ناراحتن اینجوری تلافی میکنن 

از نرفتن شما ناراحتن اینجوری تلافی میکنن 

اره دقیقا

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
شوهرمنم ۹سال ونیم بزرگتره اما هم بهش گفتم هم خودش ب این نتیجه رسیده که همه از کنارمون میرن پدرماد ...

خیلی هم عالی 

شوهر من سر بحث های منطقی خوابش میبره اصلا اهل منطق و بحث درست که نتیجه بخش باشه نیست اکثرا حرفهام رو تو پیام میگم اوایل که هیچی نمیگفتم و اوضاع بدتر میشد 

امشبم نتونستم چیزی نگم حرصم گرفت بس که راپورت منو به همدیگه میدن