2777
2789
عنوان

ینی جاریم ر*ی*د

| مشاهده متن کامل بحث + 7488 بازدید | 136 پست
این دیگه از چای شیرین گذشته موندم ک تو چرا جرش نمیدی

من اینو به هیچ جام نمیگیرم😂

شوهرم که تحویلش نمیگیره

بعد دیر به دیذ میبینیم همو 

گوشی اندروید شوهرم که ممکنع براش پیام بده هم دست منه 

نهایتا دوبار سین میکنم ج نمیدم ول میکنه 

به منم یه مدت خی پیام میداد من تحویل نگرفتم ول کرد 

کلا شخصیتش همینه 

چسبه

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعدش رفتیم خونع مادرشوهرم جشنی که اونا گرفتن  تو رقص عردس دوماد شوهرم به من شاباش که.میداد منم ...

😯😳

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

استارترچه  برادرشوهرت بي شخصيت بود كه زنش رو تو جمع ضايع كرد حالا جلو جمع يه شاباش خوب به زنش ميداد بعدا ازش پس ميگرفت يا باهاش يه كم ميرقصيد

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نه اصلا بعد خلاصهذ جاریم اومد به برادرشوهرم گفت شاباش بده  حالا برادرشوهرمم خسیس😂 یه پنج ت ...

ایوای  🙄🙄🙄🙄🙄اسی واقعی بود اینکه تعریف  کردی😐😐😐

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

جاریت چند ساله؟خودت چند سالته؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است