2777
2789
عنوان

ینی جاریم ر*ی*د

| مشاهده متن کامل بحث + 7488 بازدید | 136 پست

حالا اومدیم خونع شوهرم دوتا گوشی داره یه اندروید که نوکیا 

نوکیا همیشه همراهشه 

اندروید خونه پیش منه 

دیروز دیدن جاریم پیامش داده که  سلام 

منم.پیامشو خوندم و کلا حذف کردم به شوهرم نگفتم که پیام داد

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اومدیم خونع شوهرم دوتا گوشی داره یه اندروید که نوکیا  نوکیا همیشه همراهشه  اندروید ...

ساده نگیر حتما چیزی هست اگه از طرف شوهرت نباشه ولی  از طرف اون هست 

چرا پاک کردی جواب میدادی بنم چی میخواد 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
چقدرعجیب،،،زن اینقدربی شخصیت؟؟؟فازش چی بوده؟؟زیادی باشوهرت حس صمیمیت نداره؟؟پس فردا میخواد چقدر تو ز ...

اره میگم هرکس که منو دید بهم گفت حواست باشه منم راستش دیگه حساس شدم بهش رفتاراش دیگع خیلی داره حریم رو میشکنه

ولی ما ازشون دوریم خونمون مستقله 

خیلی زود بخوایم همو ببینیم ماهی یه باره 

برای همین خیالم راحته 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
دلم‌براش سوخت گنا داشت😕😕😕😕😕

دل نسوزون براش

خودمونیم که انتخاب میکنیم چه رفتاری باهامون بشه 

احترام هر کس دست خودشِ

اشتباه رو خودش کرده 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
ساده نگیر حتما چیزی هست اگه از طرف شوارت از طرف اون هست  چرا پاک کردی جواب میدادی

نه دیشب رفتیم خونع مادرشوهرم اونم اونجا بود همین که رفتیم گفت چرا پیام دادم جواب ندادی

شوهرمم گفت پیام؟! 

چی؟

گفت میخواسنم عکس خونتونو ببینم به من.گفت به تو پیام دادم چرا جوتب ندادی

گفتم شمارتو ندارم نشناختم 

بعدش پیامشو سین کردم ج ندادم

نه دیشب رفتیم خونع مادرشوهرم اونم اونجا بود همین که رفتیم گفت چرا پیام دادم جواب ندادی شوهرمم گفت پ ...

فازش چیه 

چند سالشه مث بچه های ۱۵ ساله میمونه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.