2777
2789
عنوان

ینی جاریم ر*ی*د

| مشاهده متن کامل بحث + 7488 بازدید | 136 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=180903532]بعدش رفتیم خونع مادرشوهرم جشنی که اونا گرفتن  تو رقص عردس دوماد شوهرم به من شاباش که.میداد منم ...[/QUOTE

😅😅😅😅😅😅😅😅 چه پررو

این مدل جاری رو اولین باره میشنوم

بعدش شوهرم اشاره زد که زودتر جشنو تموم کنن چون خیییییلی سردمون بود  حالا زودتر ینی 12 شب  ...

چقدر جلفه اه ازش بدم اومد چرا هیچی بهش نگفتی یه چشم غره حداقل بهش میرفتی 

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸

بعد ماهم پوکر نگاش کردیمو سریع تمومش کردیم رفتیم خونه

از اون روز از فامیلا هرکی منو دید میگه مواظب جاریت باش این چرا انقد خودشو به شوهرت میچسبونه 

والا منکه اونو میشناسم میدونم کلا ادم چایی شیرینیه و کلا میخواد پاچه خاری اینو اونو کنه که همه بگم عروس خوبه اونه

مخصوثا که جاری بزرگم چون دماغشو عمل کرده بود اصلا نیومده بود عروسی 

و کلا قصدشم اینه که کاری کنه شوهرم اونوبزنه تو سرم و بشه الگوی عروس خوب ولی یه جوری خراب کرد که همه فک میکنن قصد خاصی داشته

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

هیچ از رو هم نمیرفته من بودم با گریه مجلس رو ترک میکردم😂😂😂

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نه اصلا بعد خلاصهذ جاریم اومد به برادرشوهرم گفت شاباش بده  حالا برادرشوهرمم خسیس😂 یه پنج ت ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐دلم کباب شد براش

با اجازه اسی جون 

میشه ابن تاپیکمو گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6062471&slug=نظرسنجی-انگشتر-عکس&postId=180684235

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بعد ماهم پوکر نگاش کردیمو سریع تمومش کردیم رفتیم خونه از اون روز از فامیلا هرکی منو دید میگه مواظب ...

با این تعریفاتی که فهنیدم که شوهرت جاری ات رو فقط تحمل میکنه چون زنداداششه.وگرنه فهمیده جلفه. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....