2789
عنوان

ینی جاریم ر*ی*د

7487 بازدید | 136 پست

سلام دوستان 

من این هفته عروسیم بود 

یعد قبلش یپبا خانواده شوهرم و شوهرم خیلی بحثایذسنگینی داشتیم

در حدی که یه بار عروسی رو کنسل کردم

بعد یه جاری دارم که کلاااا داره پاچه خاری خانواده شوهرمو میکنه هی بهشون باج میده هی میخواد خودشو پیششون چایی شیرین کنه که عروس خوبه بشه 

واقعا گاهی اوقات کارایی میکنه که من شاخ در میارم 

مثلا مادرشوهرم کرونا داشت بیمارستان بستری بود رفت عیادتش 

خلاصه این تو عروسی ما وقتی داشتیم میرقصیدیم هی میومد دستشو مینداخت تو گردن شوهرم باهاش میرقصید 

هی دستشو میگزفت خودشو نزدییییکش میکرد میرقصیدو اینا 

حالا ادامشو بگم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

منم میشناسمش

میدونم بهذقصد بدی اینکارونمیکنه

صرفا میخواد اینجوری شوهرم باهاش خوب باشه مثلا بگه ببین این چقد خوبه بعد ازش حرف بکشه و اینا 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عق۰😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

😐😐😐😐

هر کس به هنگام یاری رهبرش درخواب باشد ،با لگد دشمنش از خواب بیدار می شود.  امام علی............#ولایت_قضا_ندارد............لبیک یا خامنه ای💜              یادمان نرود   ایالات متحده امریکا ۶۸سال پیش دولت مصدق را فروپاشاند....دولتی سکولار که نه  کاری به مذهب داشت نه به لبنان وفلسطین، نه برنامه هسته ای داشت نه برنامه موشکی.......                    
خب

بعدش رفتیم خونع مادرشوهرم جشنی که اونا گرفتن 

تو رقص عردس دوماد شوهرم به من شاباش که.میداد منم عشوه خرکی اومدم که بیشترش کن و اینا 

شوهرمم رو شاباش اضافه کردو بهم داد 

این اومد به دی جی گفت که یه اهنگ بذار من میخوام با داماد تکی برقصم😐