2777
2789
عنوان

ینی جاریم ر*ی*د

| مشاهده متن کامل بحث + 7488 بازدید | 136 پست

گناه داره خیلی دلم براش سوخت که جلوهمه ضایع شده برادر شوهرت چیزی ازش کم نمیشد که بهش حداقل پنجاه رومیداد ،یعنی نتونست کنار همسرش نرقصه حداقل دستاشو میتونست تکون بده که تو ذوق زنش نزده باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای خیلی بد بود تنهایی داشت وسط میرقصیذ برادرشوهرمم نگاش میکرد هی اون اشاره میزد بیا وسط برادرشوهرم ...

اون بدترین ضربه رو به زندگیش زده 

هیچ مردی فراموش نمیکنه این حرکت زنشو

وای خیلی بد بود تنهایی داشت وسط میرقصیذ برادرشوهرمم نگاش میکرد هی اون اشاره میزد بیا وسط برادرشوهرم ...

اونجور زنا برعکس شوهراشون دوست دارن دیده بشن مثل جاری من شوهرش فقط دست میزنه نمیاد پیش زنش بعد زورکی بقیه میکشنش فقط دست میزنه زنش هزار ادا درمیاره 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
استارترچه  برادرشوهرت بي شخصيت بود كه زنش رو تو جمع ضايع كرد حالا جلو جمع يه شاباش خوب به زنش م ...

شاید رفتارای همون باعث عقده زنه شده چون میفهمه ضایع میشه بروی خودش نمیاره چقد بد 

بنظر منکه مشکل از شوهرشه چون شوهرش حسابش نمیکنه میخواد  خودی نشون بده منم هستم حالا هرطور که شده 

چی میشد یکم بازنش میرقصید شاباش میداد و کنارش بود اینجوری اونم اویزون شوهرت و بقیه نمیشد واسه جلب توجه ومحبت

خدایا شکرت 🙃
اره میگم هرکس که منو دید بهم گفت حواست باشه منم راستش دیگه حساس شدم بهش رفتاراش دیگع خیلی داره حریم ...

ببخشید گلم ولی جاریت کیونش میخاره ها.حواست باشه

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
استارترچه  برادرشوهرت بي شخصيت بود كه زنش رو تو جمع ضايع كرد حالا جلو جمع يه شاباش خوب به زنش م ...

قبول دارم ولی فک میکنم اونم از دست کارای بچگانه همسرش عاصی شده 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

راستش رفتار های جاریت نرمال نبوده ولی یکی اینکه بخاطر همبن رفتار های شوهرش عقده ای شده و اینکه به تو هم حسودیش میشه کاملا مشخصه ولی رفتار برادر شوهرت هم خیلی بد بوده باهاش حداقل اگه نمیرقصید شاباشه رو میداد بهش چی میشد. خدا جاریتو شفا بده.