2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

728 بازدید | 50 پست

سلام دوستان کمکم کنید لطفا حالم اصلا خوب نیست ،بچه ها من دیشب پدرومادرم برام عیدی آوردن خانواده شوهرمم دعوت کردم همگی شام بیان خلاصه مهمونی تموم شد و امروز اومدیم خونه مادرشوهرم بعد اصلا به من محل نمیده یعنی حتی روشو برمیگردونه واقعا عذاب می کشم اصلا نمیدونم چیکار کردم،من ماه پیشم دعوتشون کردم بعد تو جمع بهم محل نداد بعد دو روز رفتم خونشون بهم گفت که هفته پیش رفته بودیم خونه برادرت به همه محل دادی به من ندادی منم خواستم بهت بی محلی کنم ،منم واقعا از قصد این کارو نکرده بودم خلاصه که دیشب حواسم بود که محل بدم یه وقت ناراحت نشه اما بازم ناراحته ببخشید طولانی شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ی چند دفعه محلش نذاری درست میشه عادت کرده هر سری ناراحت میشه تو نازش میخری در اصل شوهرت باید کمکت کنه عزیزم یعنی چی که ناراحت میشه عجب

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘