2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 50 پست
میخوام عوض شم ولی نمیتونم اصلا انگار من دیوارم نگاه نمیکنه

اصلا برات مهم نباشه ما که نمیتونیم همه رو راضی نگه داریم لوسش کردی خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا نمیتونم اصلا محل نمیده تپش قلب میگیرم خیلی حالم بد میشه

منم اینطور بودم انقد خودمو سر این مسائل خرد کردم که مشکل قلبی گرفتم..و موقع استرس تنگی نفس میگیرم و بهم حمله دست میده..سر یه آدم بیشعور و نفهم خودمو نابود کردم...محل نمیده توهم سرت رو به چیز دیگه ای گرم کن..صلوات بفرست.و دائم الوضو باش...توهم محل نده وقتی اینطوری باهات رفتارکرد..و اینکه هیچوقت خانواده همسرت و خودت رو باهم دعوت نکن 

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭
چقدر خوب که تونستی من الان تاوقتی که دوباره خوب شده مدام میخوام خودمو بخورم و حالم بد باشه از این رف ...

اصلا ..داری اشتباه می کنی .‌قراررنیست ما همه رو راضی نگه داریم 

مگه همون ها هم برای راضی نگه داشتن تو تلاش می کنن !!!! 

اعتماد به نفس داشته باش .

غرور گاهی اوقات چیز بدی نیست !

اصلا ..داری اشتباه می کنی .‌قراررنیست ما همه رو راضی نگه داریم  مگه همون ها هم برای راضی ...

به من ماه پیش گفت کسی بهم محل نذاره صدبرابر بیشتر کم محلی میکنم نمیدونم واقعا چیکار کردم دیشب 

چیه راس گفت دیگه

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
نه میدونم خیلی ضعیف هستم بخاطر این رفتارم همیشه ضربه میخورم

تغییر کن ...اعتماد به تفس داشته باش ..انقدر دنبال تایید گرفتن از دیگران نباش ...بعدم دیشب خونتون بودن امروز پاشدی رفتی اونجا چکار ؟فاز صمیمیت با چنین آدمی برندار ...خودتو سرگرم زندگیت کن نه آدمها ...نمیشه بشینی ببینی کی ناراحته یا دلخور و غصه بخوری ..ببخشیدا ولی به جهنم ..مشکل خودشه وقتی میدونی کار بدی انجام ندادی چرا باید خودتو عذاب بدی

اونقدر مذهبی و ... که وقتی بگم بده هیچکس باورش نمیشه

عزيزم ربطي نداره هر كس يه سري اخلاقيات خاص خودشو داره همه كه گل بي عيب نيستن.ايشونم پرتوقع و حساسه و دوست داره نازشو بكشن مسئولش كه شما نيستين.بقيه اخلاقاي خوبشون سر جاش اين اخلاق بدش ازار دهنده ست.اصلا اهميت نده تا از سرش بيفته.كمتر برو و وقتي بي محلي كرد خودتو بي خيال نشون بده.

عزیزم کاری به مادرشوهرت ندارم ولی احتمالا هرکسی دیگه هم بهت کم محلی میکرد شما همین قدر می ریختی بهم پس اول تمرکز کن روی خودت 

به خودت یادآوری کن امکان نداره همه ازت راضی باشن !این یه واقعیتی هست که ماگاهی یادمون میره

بعد روی عزت نفس ات کار کن که خوبی های خودت رو بینی

کارهایی که براشون انجام دادی احترام هایی که گذاشتی رو ببینی و بدونی که چقدر با ارزش هستی

اینطوری هرچقدرهم که اون کم محلی کنه شما چون خودت در نظر خودت با ارزش هستی چندان روت اثر نمیگذاره

نهایتا یکم نازش رو میکشی اگر باز ادامه داد دیگه کاری باهاش نداشته باش که بفهمه روی شما اثری نمیگذاره

اینجور آدم ها لذت پنهان میبرن اگر کسی رو تحت تاثیر خودشون قرار بدن

تغییر کن ...اعتماد به تفس داشته باش ..انقدر دنبال تایید گرفتن از دیگران نباش ...بعدم دیشب خونتون بود ...

میدونم حرفات درسته همش مشکل اینه که همش عذاب وجدان دارم که چه کار بدی کردم همش دیشبو مرور میکنم که چه کار بدی کردم خودشم نمیاد بگه