2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه هر هفته همو میبینیم نمیتونم تحمل کنم اینجوری 

بی خیال شو مال منم عییییییییین مال تو بود .

هرسری نازشو می کشیدم 

دیگه واقعا خسته شدم خسته خسته و کلافه ..‌‌

فقط کارش گلایه و بی مخلی بود 

اگر تو زندگی دخترش مشکلی پیش می امد که بدتر می کرد 

و اما من ...

بی خیال شدم برا خودم ارزش قایل شدم قرار نبود زن ۶۰ ساله رو من مدام ناز بکشم و اون بی احترامی کنه 

و الان راحتم اگر دوست داره قهر کنه دوست نداره نکنه ..

دیگه کاریش ندارم ...

فقط داری خودت رو کوچیک می کنی و اعصابت رو داغون 

چقدر ضعیفید ..ببخشیدا 

چه اهمیتی داره ؟؟بهش میگفتی از آب روش سرد استفاده کنه ..مگه دوسالشه ؟راستش شخصا نه وقت این لوسبازیارو دارم و نه در شخصیتمه ..برام مهم نیست کسی مخل نده یا هرچی عین خودش رفتار میکنم 

گمونم حسوده

مث خودش کم محلیش کن

مگه بچه اس!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دقيقا اون فهميده واست مهمه و ميريزي بهم واسه همين اينكارارو ميكنه.اگه ادامه بدي به اين رفتارت اون صد مرتبه بدتر از اين خواهد شد.مگه مجبوري تازه همو ديدين بعد باز ميري؟ جمع كن برو خونتون وقتي محل نميده اگه شوهرتم چيزي گفت بگو مگه عزت نفسمو از سر راه اوردم كه بهم بي محلي كنه و بشينم خونش؟ عزيزم مثل خودش رفتار كن تا متوجه اشتباهش بشه 

بی خیال شو مال منم عییییییییین مال تو بود . هرسری نازشو می کشیدم  دیگه واقعا خسته شدم خسته خس ...

چقدر خوب که تونستی من الان تاوقتی که دوباره خوب شده مدام میخوام خودمو بخورم و حالم بد باشه از این رفتارم متنفرم همش دوس دارم همه ازم راضی باشن مخصوصا نزدیکا