2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 50 پست
به من ماه پیش گفت کسی بهم محل نذاره صدبرابر بیشتر کم محلی میکنم نمیدونم واقعا چیکار کردم دیشب 

چقدددر این مسئله برات مهمه !!! 

توهم‌مثل خودش باش،بگو اگه کسی محل نده منم نمی دم ! 

ایشون دچار کمبود محبت شدید و خود بزرگ بینی هستن ! 

آیا شما قرار هست تا آخر عمر به ایت خانم باج بدهید !!! 

چرا از ایشون بت ساخته ای! 

اگر ایشون احترام می خوان شما هم می خواین ! 

شاید فردا به دلیل حرف حق شما ایشون دوباره بی محلی کرد شما باید دوباره باج بدید و التماس ایشون بکنید !!!! 

از شما تعجب می کنم احساس می کنم شما خودتون مشکل داربد !!! 

شما اول خودتون رو درست کنید و روی اخلاق و رفتار و شخصیت سالم خودتون کار کنید و حد و مرزی رو برای خودتون و اطرافیانتون مشخص کنید ! دیگران کم کم یاد می گیرند چجوری با شما رفتار کنن .

اینقدددددز هم رفتار این خانم برانون مهم نباشه اصلااا...

اگر رفتار بدی نداشتید براتون مهم نباشه بدارید خسته بشه که دیگه این رفتار رو تکرار نکنه .

ولی حتما روی رفتار خودتون یک اصلاحی انجام بدید .

مشکل رفتار شماست .

تو عقدم بخاطر اینکارش بستری شدم بیمارستان

متاسفم ! 

منم درست مثل تو بودم ....

وای خدای من چه روزهای نحسی بود 

مدام اونجا بودیم بی محلی هاش 

شوهرم همش می گفت بریم لونجا مناسبرها زنگ و کادو و..تحویل گرفتن و..نوبت من می شد ...هیییچییی.‌‌

حالت تهوع می گرفتم دست و پام می لرزید ..‌.

یک روز برای همیشه ولش کردم گفتم مگه کیه !!! مگه چقدر ارزش داره ! من بهر حال دختر اون نیستم من مادر دوتا بچه بودم   الان احترام می دارم کاملاااااا معمولی ....هدیه هررررچی همسرم داد ...من نمی دم ! چون واقعا جنبه نداره ! 

بیاید احترام می ذارم در حد معقول نه خودکشی ! چون بارهاااااااااااابهم بی احترامی و بی محلی کرد ...‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم !  منم درست مثل تو بودم .... وای خدای من چه روزهای نحسی بود  مدام اونجا بو ...

خیلی ممنون از راهنماییت خیلی خوبه که رفتارتو تغییر دادی منم میدونم مشکل از خودمه و باید خودمو تغییر بدم 

شما الان رفتارت درست شده چیکار کردی ؟

بله من تغییر کردم...توی یه خونه دوطبقه باهم زندگی میکردیم.طبقه دوم رو خودمون با پول خودمون ساختیم..طلاهامو فروختم..تا همین پارسال داشتیم قرضاشو میدادیم.سه سال نشستم اونجا..سال چهارم دم عید بود که من تصادف کردم و استخوانای دستم شکست..مامانش همین بازیا همیشگی رو دوباره درآورد...بعد از یک ماه که هنوز دستم توی آتل بود مارو از اون خونه انداختن بیرون..گفتن یا زنت رو طلاق بده یا برو بیرون..ماهم در اومدیم...درحقم ستم کرد حلالش نمیکنم فقط به این خاطر که اصالتا مال یه شهر دیگه بودم و این خانوادش راضی به وصلت نبودن بی دلیل ازمن بدشون می اومد..و اینکه وقتی فهمیدن بچه دارنمیشم بدترلج کردن

.حالا دیگه برام مهم نیستن و اصن اهمیتی بهشون نمیدم..سرم به درس و کار و همسرم گرمه...بدترین آسیبارو بهم زدن...بی محلی بهترین راهه و این که سرت رو به دوستا خانوادت و کارت و سرگرمی و چیزی گرم کن...

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭