2777
2789
عنوان

این چه زندگیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 56 پست

بگو هرموقع نیاز به استراحت داشته باشم اره میخوابم بگو همه مردم همینجورن اشکالش چیه خونه خودمه .... بگو خودم راحت نباشم کجا باشم .... حرفی زدن بزار بزنن نیاز نیست بخاطر همچین چیزی غصه بخوری 

چون پول نداریم جداشیم.چون شوهرم هفت ساله حقشو میخورن ورسمیش نمیکنن.😭.من خیلی باهاشون صمیمی بودم ازا ...

نگران نباش شوهرت از حقش نمیگزره  

منم فکر میکردم خونواده شوهرم حقشو میخورن خنمون به نامشون بود ماشینمون موتور زمین و هرچیزی که بود  چند روز پیش گفتم تو که چیزی به نامت نیست بیا بریم بنیاد مشکن وام تعمیرات و خونه بگیریم به نفعمونه.  گفت من خونم به اسممه   گفتم بزن به نام کسی دیگه چون میدونستم تا پارسال چیزی به اسممون نبود   گفت نه چند میلیارد خونه رو نمیزنم به نام کسی بخورش    

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محلشون نده انقد سرد باشه ک سمتت نیان 

سمت پسرشون که میان

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
من گفتم.   هر دفعه میومدن میگفتن بچمون چیزی نخوردی چیزی نمیخوره لاغر شده و یه چیزی میخرید ...

اخ گفتی.هربارمیگن پسرمون لاغر شده.بارها شده شوهرم عجله داشته زودبهش غذامیدادم بعد خودم میشستم تنهایی غذامیخوردم فکرمیکرد من به اون غذا نمیدم.فقط خودم میخورم یعنی اینقدر بیشعورم؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
نگران نباش شوهرت از حقش نمیگزره   منم فکر میکردم خونواده شوهرم حقشو میخورن خنمون به نامشون بود ...

شوهر من بیش از حد ازخودگذشتگی داره

کم کم نمیان آزاد باش انقد ب حرفاشون محل نده پیر میشی

پیرشدم رفت

عزیزم کاری بهت ندارم من مثل دوست مثل خواهر ولی اگه بچه نداری برو سرکار برا خودت خوبه مگه نمیگی اوضاع ...

عزیزم کارتوشهرمانیست.جوونا بیکارن.شوهرم باهفت سال سابقه سه مدرک وکلی استعداد قراردادیه اینجا حق خوری بیداد میکنه.شرایط مهاجرت هم نداریم 

فقط تو نیستی عزیزم متاسفانه بیشتر جاها همینه فقط باید زبون دار باشی ومحل ندی

مشکل همینه زبون ندارم

بگو هرموقع نیاز به استراحت داشته باشم اره میخوابم بگو همه مردم همینجورن اشکالش چیه خونه خودمه .... ب ...

من استرس میگیرم زود

نگو پول نداریم شما اگه هر چقدرم کم حقوق میگرفتید پس انداز میکردیدو وام میگرفتین الان لااقل میتونستید ...

با ماهی ۸۰۰ اونم تو این گرونی

منم نداشتم والان دارم تاوانشو میدم 

اره درسته

منم نداشتم والان دارم تاوانشو میدم 

الان یه چیزی گفت محترمانه جوابشو دادم حس خوبی دارم😅