2777
2789
عنوان

این چه زندگیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 56 پست
غذا خوردنتونم باهمه

نه واحد جداییم ولی راحت میان ومیرن.

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شما به خودتون حق میدید این حرفو بزنید‌‌؟؟این فقط طرز فکر استارتره

یا اشتباه ریپلای کردی یا واقعا نمی فهمی چی میگی

برا چی به خودش حق نده همچین حرفی بزنه؟ یکی بیاد تو کار تو دخالت کنه میگی ممنون؟ اونا زندگیشون یه چیزیه اینا یه چیز دیگه قرار نیست که همه یه سبک زندگی کنن

She is everything I ever wanted.... 
تنها راهش دور شدن ومستقل شدنه  سالها با این افکار واین سبک زندگی کردن شما نمیتونی رویه رو عوض ...

درارزوی مستقل شدنم.خدایا چرا کار شوهرمو درست نمیکنی 😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
الان شما به خودتون حق میدید این حرفو بزنید‌‌؟؟این فقط طرز فکر استارتره

من گفتم.   هر دفعه میومدن میگفتن بچمون چیزی نخوردی چیزی نمیخوره لاغر شده و یه چیزی میخرید یه قشقرقی به پا میکردن.  تحمل کردم بعد  یه بار دیدم تا چقدر بریزم تو خودم هی غذاهامو نشون میدادم میخوردن طرز تهیه میپرسیدن بعد میگفتن شوره یا ترشه درصورتی که واقعا نبود.    یه بار  که دوباره اومدن بگن عصبانی شدم گفتم نه شریکمید نه رفیقمید اینقدر سرتونو به زندگی من نکنید مگه من میگم چی خریدید چند خریدید چکار کردید. چی خوردید کجا رفتید دیگه بعد از اون  بهتر شد 

خیلی وقتا نباید  از کنار چیزای کوچیک گذشت. 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
چرا خونتو جدا نمیکنی؟اصلا چرا از اول اجازه دادی هر روز بیان چکت کنن

چون پول نداریم جداشیم.چون شوهرم هفت ساله حقشو میخورن ورسمیش نمیکنن.😭.من خیلی باهاشون صمیمی بودم ازاول چه میدونستم اینجوری میشه

درقفل کن راحت باش به اونا هیچ ربطی نداره 

در میزنن صدا میزنن

نه من نمیتونم اینجوری بگم.کلا من وشوهرم خیلی احترامشونو میزاریم .هرچند اخرسر ادم بده ما هستیم.

شوهرت به خودش مربوطه اما احترام کسی که احترامتو نداره ریدن به خودته 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
اپارتمانی کن عین خونه ابجی من😐 مادرشوهرش عین ببخشیدا وحشیا میاد تو😐 ابجیمم درو قفل میکنه کلید د ...

اراول باید این کارومیکردیم

چون پول نداریم جداشیم.چون شوهرم هفت ساله حقشو میخورن ورسمیش نمیکنن.😭.من خیلی باهاشون صمیمی بودم ازا ...

عزیزم کاری بهت ندارم من مثل دوست مثل خواهر ولی اگه بچه نداری برو سرکار برا خودت خوبه مگه نمیگی اوضاع مالی خوبی ندارید. 

یا بگو شما که میدونید من ۲۴ ساعت خوابم چرا هی میاید و‌میرید ؟ چیزی‌گم کردینه؟ 

چون پول نداریم جداشیم.چون شوهرم هفت ساله حقشو میخورن ورسمیش نمیکنن.😭.من خیلی باهاشون صمیمی بودم ازا ...

نگو پول نداریم شما اگه هر چقدرم کم حقوق میگرفتید پس انداز میکردیدو وام میگرفتین الان لااقل میتونستید یه خونه رهن‌کنید