2777
2789
عنوان

این چه زندگیه😭

475 بازدید | 56 پست

این چه زندگیه که یه خواب راحت ندارم وهمش بااسترس.طبقه دوم پدرشوهرم ایناییم.خودشون شش صب پامیشن یه سرکار میکنن تا دوازده شب .دوازده میخوابن.انتظار دارن من همینطوری باشم.هروقت میان بالا میبینن من دراز کشیدم فکرمیکنن یاخواب بودم یا میخوام بخوابم.کلا فکرمیکنن من صب تاشب همش خوابم.خیلی به خوابم گیرمیدن وحرف وحدیث راه میندازن.بااسترس میخوابم صبا بااسترس پامیشم.ظهرا نمیتونم یه ذره بخوابم.لعنت😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بگیر بخواب بابا بیکاریا

دروقفل کن هر دفعه اومدن بگو حموم بودم خونه مامانم بودم به اونا چ چقد میخوابی😐

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من با اینکه ازشونم دورن هربار میان هرکدوم میگن عه خواب بودی گفتیم حتما خوابی فک میکنن صب تا شب میخوابم اصلا هم برام مهم نیست بزار بگن آزاد باش

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

یه بار بهشون بگید نه شریکمید نه رفیقمید سرتون به کار خودتون باشه  چه اصراری دارید سر بکشید تو زندگی. این و‌اون. واقعا مزخرفه اخلاقتون 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
بگیر بخواب بابا بیکاریا دروقفل کن هر دفعه اومدن بگو حموم بودم خونه مامانم بودم به اونا چ چقد میخواب ...

درمون جوریه همینجوری راحت دروبازمیکنن میان داخل

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
بابا کار خودتو بکن حرف اونا که کاری به شما نداره... بذار بگن تا خسته شن

یه بار هفت صب پدرشوهرم با شوهرم سرخواب من دعوا کرد😐

عزیزم من با اینکه ازشونم دورن هربار میان هرکدوم میگن عه خواب بودی گفتیم حتما خوابی فک میکنن صب تا شب ...

اره همین حرفو میزنن چقدر بدم میاد

درمون جوریه همینجوری راحت دروبازمیکنن میان داخل

اپارتمانی کن

عین خونه ابجی من😐

مادرشوهرش عین ببخشیدا وحشیا میاد تو😐

ابجیمم درو قفل میکنه کلید داشتن کلیدارم گرفت ازش 

توام قفل کن پشت در کلیدو بذار بمونه

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
یه بار بهشون بگید نه شریکمید نه رفیقمید سرتون به کار خودتون باشه  چه اصراری دارید سر بکشی ...

نه من نمیتونم اینجوری بگم.کلا من وشوهرم خیلی احترامشونو میزاریم .هرچند اخرسر ادم بده ما هستیم.