2777
2789
عنوان

این چه زندگیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفتی اسی

درمورد اینکه دختر نباید بره شهردور تنهایی سرکار.منم گفتم چه اشکال داره دختر اگرخودش هواسش به خودش باشه وکارخوب ورسمی.خلاصه کمی بحث کردیم

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
الان یه چیزی گفت محترمانه جوابشو دادم حس خوبی دارم😅

آفرینکار خوبی کردی عزیزم من خوندمم مات موندم ک ک بی زبونی من تا این حد زندگیمو داغون کردهپس لازمه

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
من استرس میگیرم زود

عزیز من مردم پشت همه ادما حرف میزنن 

مگه من و تو تاحالا غیبت نکردیم ؟ کردیم دیگه ... قرار نیست هرکس هرچیزی گفت زود بخاطرش ناراحت بشیم و غصه بخوریم اینجوری فقط و فقط داری خودتو از بین میبری والله من انقدر پشتم حرف میزنن انقدر ازم بد میگن ولی برام مهم نیست حتی پشتم نفرین میکنن منم میشنوم اما اهمیت نمیدم فقط یه بار گفتم به دعای سگ باران نبارد همین 

خوب،زندگی شهری همینه دیگه، یه کارِخونه،نظافت،آشپزی،شستشو، رسیدگی به بچهبعدم استراحت. دیگه کوه که نمخواییم بکنیم.روستا هم نیستیم که گاو و گوسفندو مرع و حوجه داشته باشیم،بدوییم دنبالشون.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
خوب،زندگی شهری همینه دیگه، یه کارِخونه،نظافت،آشپزی،شستشو، رسیدگی به بچهبعدم استراحت. دیگه کوه که نمخ ...

چی بگم.کلا باید منو درحال نظافت و شستشو ببینن

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
۸۰۰😳چرا شوهرت کارشو عوض نمیکنه؟مگه میشه با زیر ۳تومن زندگی مرد؟؟؟

عزیزم فکرکردی دنیال کار نیست.بخاطر تهمتی که بهش زدن هیچ اداره ای جذبش نمیکنه .کارازادم سرمایه نداریم.اونی که روزی مارو بریده نمیدونم شبا چطور خوابش میبره فردای قیامت چطور جواب میده.هرچند که الان فهمیدن تهمت بوده ودروغ ولی میگن سنت گذشته دیگه.به همین راحتی

عزیز من مردم پشت همه ادما حرف میزنن  مگه من و تو تاحالا غیبت نکردیم ؟ کردیم دیگه ... قرار نیست ...

درسته.خداهممونو هدایت کنه

هر وقت پرسیدن بگو بله میخواستم  بخوابم کارامو کردم می‌خوام بخوابم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هر وقت پرسیدن بگو بله میخواستم  بخوابم کارامو کردم می‌خوام بخوابم

ازنظر اینا نباید خوابیدباید عین کوزت صبح تا شب شست و پخت و رفت