2777
2789
عنوان

کمک درباره ی گوشی (اورژانسی)🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 71 پست

من که مجردی فهمیدم آندومتریوز دارم به خواستگارم بگم؟

من عذاب وجدان دارم. بگم بهش احتمال نازایی دارم و یا ممکنه برای بچه دار شدن خرج زیاد کنه؟؟ نمیدونم باید با کسی ازدواج کنم ک بچه نخواد یا با کسی ک بخواد زود بچه بیاریم گیج شدم 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
سلام عزیزم ، وقتتون بخیر . ببخشید تو سرچ زدم پولیپ رسیدم به کامنت شما ... شما نوشته بودید با وجود پو ...

سلام عزیزم اگه مشکل دیگه ای نداری نه چون پلیپت خیلی کوچیکه ولی جاش خیلی مهمه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممکنه راجب اندو کمکم کنی

آره حتماً بگو مشکت چیه خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من که مجردی فهمیدم آندومتریوز دارم به خواستگارم بگم؟  من عذاب وجدان دارم. بگم بهش احتمال نازای ...

عزیزم کاملاً نمیشه شرایط رو پیش بینی کرد چرا انقدر زود به استقبال مشکلات میری خدارو چه دیدی شاید خیلی زود هم باردار شدی

در مورد گفتن یا نگفتنش کاملاً یه مسئله شخصیه نمیتونم شعاری باهت صحبت کنم از یه طرف صداقت و یه عمر زندگی از یه طرف هم کلی آدم بی جنبه و هزارتا مشکل حاشیه ای که میتونه آینده اتو خراب کنه در مورد یک مسئله ای که کاملاً غیر قابل پیش بینیه

چسبندگی لوله چپ دارم لوله راست سالمه با فولیکول ۹ و ۱۱ عجله دارم دکتر گفته لامرا کنیم چکارکنم

برای بارداری عجله داری؟ حداقل دو سه ماه باید زمان بدی

و استرس اصلاً خوب نیست کارتو عقب میندازه. چون یه طرف سالمی مشکلی نداره فقط میزان درگیری رحمت و تخمدان ها چقدره و این چسبندگی رو تو کالرداپلر تشخیص دادن یا ام آر آی یا سونوی معمولی ؟؟؟

برای بارداری عجله داری؟ حداقل دو سه ماه باید زمان بدی و استرس اصلاً خوب نیست کارتو عقب میندازه ...

تو سونو و عکس رنگی

رحمم اصلا درکیر نشده فقط لوله چپ مقداری چسبندگی داره

آزاده باشید

عزیزم کاملاً نمیشه شرایط رو پیش بینی کرد چرا انقدر زود به استقبال مشکلات میری خدارو چه دیدی شاید&nbs ...

مرسی چقدر اروم شدم با حرفات اره راست میگی شاید اصن انقدر ک فک میکنم سخت هم نباشه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
تو سونو و عکس رنگی رحمم اصلا درکیر نشده فقط لوله چپ مقداری چسبندگی داره

خب پس خداروشکر مشکل خاصی نداری فقط خودت و همسرت مکمل های تقویت تخمک و اسپرم مصرف کنید انشاالله که زود به نتیجه میرسی عزیزم بازم اگر سوالی داری بپرس💗

مرسی چقدر اروم شدم با حرفات اره راست میگی شاید اصن انقدر ک فک میکنم سخت هم نباشه

مطمئن باش برات آرزوی بهترین هارو دارم 😘💗

سلام ممنون عزیزم ، من الان ۵ هفته اس باردارم😍به لطف خدای بزرگ

ای جون دلم
مبارکت باشه💗💗💗

انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و فرشته کوچولوت صحیح و سالم به وقتش بیاد بغلت😘

خب پس خداروشکر مشکل خاصی نداری فقط خودت و همسرت مکمل های تقویت تخمک و اسپرم مصرف کنید انشاالله که زو ...

الان بنظرت برم‌لاپراسکوپی یا فقط تقویتی بخورم فولیکولامم ۹ و ۱۱

آزاده باشید

الان بنظرت برم‌لاپراسکوپی یا فقط تقویتی بخورم فولیکولامم ۹ و ۱۱

دوماه اقدام کن تقویتی و فولیک اسید بخور و اصلاً کار سنگین نکن و از استرس هم دور باش
در طول ماه گرمی مصرف کن ولی نزدیک دوره ات گرمیجات رو قطع کن 

یک شب در میون نزدیکی داشته باش و بعدش تا نیم ساعت راه نرو
انشاالله که باردار میشی اگه نشد به ام خبر بده راهنماییت کنم