2777
2789
عنوان

کمک درباره ی گوشی (اورژانسی)🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 71 پست
خب شما ک آندومتریوز داشتین چکار کردین ک لانه گزینی کرد؟ برای بارداری داروی خاصی استفاده کردین؟

من کار خاصی نکردم عزیزم سه تا دکتر متخصص به حتم گفتن باردار نمیشی منم خیلی دلشکسته بودم باورت نمیشه انقدر شرایطم بد بود که به همه چیز فکر میکردم و کلی داغون بودم وقت جراحی به ام دادن، یکیشون به ام گفت انقدر پیشروی بیماریت زیاده و بیشتر بدنتو درگیر کرده که آندومتریوزت نوعی سرطان خوش خیمه 

از طرفی هم شش سال تمام همسرم بچه میخواست و من بخاطر شرایط کاریم و تحصیلی ام نه می اوردم حالا هم که دکترا آب پاکی رو ریختن رو دستم و گفتن دیگه بچه دار نمیشی 

همون موقع بود که قید بچه رو از ته دل زدم اگر بگم خنده ات میگیره انقدر عذاب وجدان داشتم که حتی فکر جدایی و طلاقم کردم

کسی رو هم برای درد دل نداشتم همسرم بخاطر شغلش نصف ماه شهرستان بود و کم کم افسرده شده بودم 

خانواده همسرمم انقدر زخم زبون میزدن که حد نداشت

مادرم هم بخاطر بیماریش چیزی مهمی ار بیماریم بهش نگفتم واصلاً نمیدونست مشکلم چیه و فقط میدید ناراحتم و میگفت توکلت به خدا اما من انقدر ناامید بودم که به هیچی فکر نمیکردم منی که خیلی مذهبی نبودم و فقط اعتقاد قلبی داشتم و به جز هفده رکعت نماز واجبم کار دیگه ای نمیکردم کارم فقط آیه الکرسی خوندن شده بود

و گاهی سر جانماز انقدر گریه میکردم که همونجا خوابم میبرد

چند روز قبل از جراحی متوجه شدم باردارم باورت نمیشه من واقعاً معجزه خدا رو دیدم 

موقع سزارین هم یه تخمدان رو تخلیه کردن و کل چسبندگی ها رو درآوردن

و اون یکی هم ظرفیتش کاملاً اومد پایین و دیگه هیچ وقت برای پسرم نمیتونم خواهر یا برادری بیارم

الان دردهام مجدد برگشته ولی خب چاره ای نیست من به این بیماری عادت کردم و دیگه غصه نمیخورم میدونم خدا یه چیزایی رو میدونه که من اصلاً روحمم خبر نداره پس تسلیم محضش شدم امیدوارم خدا برای شما هم بهترین هارو رقم بزنه 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من کار خاصی نکردم عزیزم سه تا دکتر متخصص به حتم گفتن باردار نمیشی منم خیلی دلشکسته بودم باورت نمیشه ...

آخی عزیزم چقد سخت

اما خدا رو شکر ک آخرش شیرین بود

ان شاالله بازم خدا لطف میکنه و پسرت خواهر یا برادر دار میشه،ان شاالله همین پسرت اوووونقدر خوب و صالح باشه ک ذخیره ی دنیا و آخرتتون بشه،ان شاالله ی فرد مفید برای جامعه باشه و باعث سرفرازیتون بشه

کاش خدا یدونه هم ب من بده خییییلی اذیت شدم و انتظارم خیییلی طولانی شده

منم مذهبی نیستم،تازه تصمیم گرفته بودم نمازام رو سر وقت بخونم ک صبحی ب دلایلی نماز صبح نخوندم و الآن خیلی ناراحتم

شما نمازات همه سر وقت بود؟حتی نماز صبح؟

آخه شنیدم نماز اول وقت معجزه میکنه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم چقد سخت اما خدا رو شکر ک آخرش شیرین بود ان شاالله بازم خدا لطف میکنه و پسرت خواهر یا برا ...

قربونت برم
ممنون از دعای قشنگت 

نه واقعاً خیلی سهل انگارم نمازهام اکثراً سر وقت نبود حتی الانم نیست😔اما خدا انقدر مهربونه که میگه فقط من رو صدا کن مهم نیست کی و چه وقت و چه جوری 

راستی من ذکر استغفار رو هم زیاد گفتم و صلوات خانم حضرت فاطمه (س)و یه ذکری بود برای بچه دار شدن برات میفرستم انشاالله که برای شما هم جواب بده

از رحمت خدا ناامید نباش 

ببین کی نوبتته و مطمئن باش اون موقع برای خودت همسرت و نینیت بهترین زمان ممکنه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
آخی عزیزم چقد سخت اما خدا رو شکر ک آخرش شیرین بود ان شاالله بازم خدا لطف میکنه و پسرت خواهر یا برا ...

اینو من هر موقع میتونستم میخوندم

خدا بهت خوشحالی بی اندازه بده

الهی عاقبت بخیر بشی

الهی خدا بهت عزت و ثروت بده

سعی می کنم بخونم،از شما هم التماس دعا دارم

دلم شکسته و خیلی محتاج دعا هستم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
خدا بهت خوشحالی بی اندازه بده الهی عاقبت بخیر بشی الهی خدا بهت عزت و ثروت بده سعی می کنم بخونم،از ...

ممنونم گلم

قربون دل شکسته ات برم

حتماً دعات میکنم 

باورت نمیشه چشمهام پر اشک شد انشاالله خدا خودش به دلت نگاه میکنه💗

راستی دعای مقاتل ابن سلیمان تو مفاتیح هم بخون اونم ردخور نداره

انشاالله زوده زود میای خبرای خوب میدی

روزی چند بار باید بگم اینو؟

[QUOTE=205678023]ممنونم گلم قربون دل شکسته ات برم حتماً دعات میکنم  باورت نمیشه چشمهام پر اشک شد انشاالله خدا ...

راستش منم اشکم دراومد

الهی فقط اشک خوشحالی بریزی

ببخش خیلی مزاحمت شدم

روزی چند بار باید بگم اینو؟

هر چقدر به دلت افتاد بگو من همینطوری میگفتم
انشاالله خودتم هر چی زودتر نینی دار بشی و از ته دل بخندی