2777
2789
عنوان

کمک درباره ی گوشی (اورژانسی)🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 71 پست
اون دردهایی ک گفتم یکی دو روز قبل از قاعدگی از بین میره و در کل من قاعدگی دردناکی ندارم اما چون چندی ...

سلام عزیزم 

علت لاپراسکوپی و تشخیص هیستروسکوپیتون چی بوده

تا بحال لک بینی استخوان درد داشتی؟

حجم خونریزی ات چقدره ؟

و اینکه دلیل میکرو چیه؟

تا بحال آزمایش ca125 دادید؟

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
سلام عزیزم  علت لاپراسکوپی و تشخیص هیستروسکوپیتون چی بوده تا بحال لک بینی استخوان درد دا ...

علت لاپارا و هیسترو سقط مکرر بود

بهم گفتن ک هیچ موردی نداشتم و همه چیز خوب بوده

اما داخل برگه نوشته یک آندومتریونا خفیف در کولساک خلفی

لک بینی ندارم

حجم خونریزیم گاهی معمولی و گاهی کمتر

بعد از عمل لاپارا دیگه باردار نشدم و مجبور ب میکرو شدم

استخوان درد ندارم هیچ وقت

اما گاهی زانو درد در حد یک ثانیه

دو بار هم عکس رنگی گرفتم ک گفتن همه چیز خوبه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سوال:دلدرد های آندومتریوز ک قبل از پریود هست ادامه داره؟

آخه اون درد من حدود ده دقیقه طول می کشه و بعد هم دیگه تماااام

همیشه هم تکرار نمیشه شاید توی این سیزده سال چهار پنج بار

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

خدا خیرت بده ک جواب میدی

الهی همیشه خوشبخت و خوشحال باشی

خدا خیرت بده ک جواب میدی الهی همیشه خوشبخت و خوشحال باشی

قربونت برم عزیزم امیدوارم بتونم کمکت کنم 

با شرایطی که شما میگی بعید میدونم آندومتریوز حاد و مشکل سازی داشته باشی

چون برات خفیف هم تشخیص دادن و علائمت خیلی محدوده

عموماً آندومتریوز یا کاملاً بدون درده یا علائم وحشتناکی داره که در طول دوره شدیده و به مرور زمان و با گذشت زمان همیشگی میشه و موقع دفع ادرار و مدفوع و هنگام نزدیکی هم وجود داره،

ولی در هر دو مورد حجم خونریزی زیاده یا با لکه بینی همراهه و با گذشت زمان پیشروی میکنه طوریکه بیشتر اندام ها از جمله روده ها مثانه لگن تخمدان و لوله ها کلیه ها و گاهی حتی معده ریه و بینی رو درگیر میکنه و عموماً در مراحل پیشروی باعث ایجاد کیست اندومتریوما یا همون شکلاتی رو تخمدان ها میشه که به تشخیص اش خیلی کمک میکنه

چیزی که در مورد شما برای من مورد توجه قرار گرفت اینه که با توجه به انجام عکس رنگی و باز بودن یا باز شدن لوله هات رحمت قابلیت لانه گزینی رو نداره که به غیر از آندو میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه از جمله ضخامت اندومتر یا پلیپ ویا ....که حتماً بررسیشون کن

و نمیدونم تا بحال آزمایش هورمونی دادی و سطح هورمون های باروری و پرولاکتین رو چک کردی و از همه مهمتر همسرت هم بررسی شده چون ممکنه کمبود حجم یا ضعف اسپرم یا موارد دیگه هم باعث ناموفق بودن لانه گزینی باشه

البته شما میکرو کردی یعنی بهترین اسپرم و تخمک رو انتخاب کردن و مواردی که گفتم بیشتر مربوط به نزدیکیه طبیعیه 

اما تنها چیزی که به غیر از مسائل بالا به ذهنم میرسه اینه حتماً پیش یه آنکولوژیست هم برو و از جهت غلظت خون هم بررسی شو چون خیلی تاثیرگذاره و نسبت به رد کردن میکرو هم بی ربط نیست و متاسفانه متخصصین زنان بهش توجه نمیکنن

حتماً یه سونو کالرداپلر هم انجام بده و خونرسانی رحمت رو هم چک کن البته سونو کالرداپلر خیلی به تشخیص آندومتریوز هم کمک میکنه 

اگر. باز سوالی داشتی بپرس 💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
قربونت برم عزیزم امیدوارم بتونم کمکت کنم  با شرایطی که شما میگی بعید میدونم آندومتریوز حا ...

خیلی ازت ممنونم

همممممه مواردی ک گفتین بجز سونوکالر داپلر انجام دادم

من شش تا سقط بدون علت داشتم

پس رحمم قابلیت لانه گزینی رو داره

بازم ازتون ممنونم،

راستی ب نظرتون برای آندومتریوز بجز درمان دارویی چکاری میشه کرد

خیلی ازت ممنونم همممممه مواردی ک گفتین بجز سونوکالر داپلر انجام دادم من شش تا سقط بدون علت داشتم ...

خواهش میکنم عزیزم
سقط هاتون تو چند هفته بود؟

خواهش میکنم عزیزم سقط هاتون تو چند هفته بود؟

پایان هشت هفته

و از نظر شکل رحم ،ایمنی و انعقادی و ژنتیک بررسی شدم و مشکلی ندارم

خیلی ازت ممنونم همممممه مواردی ک گفتین بجز سونوکالر داپلر انجام دادم من شش تا سقط بدون علت داشتم ...

من خودم بخاطر میگرن نمیتونم دارو مصرف کنم
بره موم ، عسل و دارچین
پیاز و بروکلی تاثیر مثبت دارن 

مصرف ویتامین دی و ب کمپلکس رو هم فراموش نکن 

پایان هشت هفته و از نظر شکل رحم ،ایمنی و انعقادی و ژنتیک بررسی شدم و مشکلی ندارم

دیواره رحمت و ضخامتش رو هم کنترل کردی؟

دیواره رحمت و ضخامتش رو هم کنترل کردی؟

برای میکرو ضخامت رحمم عالی بود

اما قبلا ک خودم باردار میشدم هیچی راحع بهش نمی گفتن 

من خودم بخاطر میگرن نمیتونم دارو مصرف کنم بره موم ، عسل و دارچین پیاز و بروکلی تاثیر مثبت دار ...

بازم ممنون

خدا بهتون خیر بده

راسته ک آندومتریوز باعث سقط جنین هم میشه؟

راستی شما خودتون بچه دارین؟

بازم ممنون خدا بهتون خیر بده راسته ک آندومتریوز باعث سقط جنین هم میشه؟ راستی شما خودتون بچه دارین ...

قربونت برم کاری نکردم که
آره عزیزم مهمترین مشکلی که ایجاد میکنه عدم لانه گزینی و بعد هم بخاطر چسبندگی های شدید باعث سقط میشه

آره یه پسر کوچولو دارم خداروشکر 😊 که واقعاً معجزه بود

عزیزم به نظر من یکمی از اصول و روش های پزشکی فاصله بگیر و طب سنتی و درمان های قدیمی رو هم امتحان کن

شما بخاطر سقط به احتمال زیاد رحمت افتاده برو پیش یه باتجربه برات بکشه بالا 

البته سردی رحمت و لگن و کمرت رو هم درمان کن حداقلش اینه که ضرر نداره

قربونت برم کاری نکردم که آره عزیزم مهمترین مشکلی که ایجاد میکنه عدم لانه گزینی و بعد هم بخاطر چسبندگ ...

ی مدت طولانی تحت نظر طبیب سنتی بودم ک اشتباه محض بود

چون بدون اینکه حتی یبار من رو ببینه بهم کلی عرقیجات و داروهای گرم داد

ولی تابحال رحمم رو بالا نکشیدم .توی شهرستانم و کسی رو نمی شناسم ک اینکار رو بکنه

الهی خدا پسرت رو بهت ببخشه و همیشه باعث افتخارت بشه و دوقش رو بزنی

خب شما ک آندومتریوز داشتین چکار کردین ک لانه گزینی کرد؟

برای بارداری داروی خاصی استفاده کردین؟