قربونت برم عزیزم امیدوارم بتونم کمکت کنم
با شرایطی که شما میگی بعید میدونم آندومتریوز حاد و مشکل سازی داشته باشی
چون برات خفیف هم تشخیص دادن و علائمت خیلی محدوده
عموماً آندومتریوز یا کاملاً بدون درده یا علائم وحشتناکی داره که در طول دوره شدیده و به مرور زمان و با گذشت زمان همیشگی میشه و موقع دفع ادرار و مدفوع و هنگام نزدیکی هم وجود داره،
ولی در هر دو مورد حجم خونریزی زیاده یا با لکه بینی همراهه و با گذشت زمان پیشروی میکنه طوریکه بیشتر اندام ها از جمله روده ها مثانه لگن تخمدان و لوله ها کلیه ها و گاهی حتی معده ریه و بینی رو درگیر میکنه و عموماً در مراحل پیشروی باعث ایجاد کیست اندومتریوما یا همون شکلاتی رو تخمدان ها میشه که به تشخیص اش خیلی کمک میکنه
چیزی که در مورد شما برای من مورد توجه قرار گرفت اینه که با توجه به انجام عکس رنگی و باز بودن یا باز شدن لوله هات رحمت قابلیت لانه گزینی رو نداره که به غیر از آندو میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه از جمله ضخامت اندومتر یا پلیپ ویا ....که حتماً بررسیشون کن
و نمیدونم تا بحال آزمایش هورمونی دادی و سطح هورمون های باروری و پرولاکتین رو چک کردی و از همه مهمتر همسرت هم بررسی شده چون ممکنه کمبود حجم یا ضعف اسپرم یا موارد دیگه هم باعث ناموفق بودن لانه گزینی باشه
البته شما میکرو کردی یعنی بهترین اسپرم و تخمک رو انتخاب کردن و مواردی که گفتم بیشتر مربوط به نزدیکیه طبیعیه
اما تنها چیزی که به غیر از مسائل بالا به ذهنم میرسه اینه حتماً پیش یه آنکولوژیست هم برو و از جهت غلظت خون هم بررسی شو چون خیلی تاثیرگذاره و نسبت به رد کردن میکرو هم بی ربط نیست و متاسفانه متخصصین زنان بهش توجه نمیکنن
حتماً یه سونو کالرداپلر هم انجام بده و خونرسانی رحمت رو هم چک کن البته سونو کالرداپلر خیلی به تشخیص آندومتریوز هم کمک میکنه
اگر. باز سوالی داشتی بپرس 💗💗💗