2777
2789
عنوان

کمک درباره ی گوشی (اورژانسی)🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 71 پست
این کارارو دکتر فت بهم قبل عید سه ماه انجام دادم نشد🥺

پس حتماً باید هم خودت و هم همسرت چک بشید
همسرت از نظر اسپرم و خودت هم باید آزمایش هورمونی بدی (بررسی سطح هورمون‌های هیپوفیزی، تخمدانی و تیروئیدی شامل هورمون‌های lh، fsh، پروژسترون، تستسرون، پرولاکتین و تیروئید)

اگر همزمان باشه بهتره که زمان رو از دست ندی

چون یک ماه در میون تخمک گذاری انجام میشه و تخمدان راستت سالمه پس مشکل باید جای دیگه باشه

البته از نظر لانه گزینی هم باید بررسی بشی ولی در مرحله ی بعد

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حتماً باید هم خودت و هم همسرت چک بشید همسرت از نظر اسپرم و خودت هم باید آزمایش هورمونی بدی   ...

همشون چکاب شدم همسرمم شده مشکلم همین تک لوله بودن وزن ۹۰ و تنبلیه با فولیکول ۹ و ۱۱😭

آزاده باشید

همشون چکاب شدم همسرمم شده مشکلم همین تک لوله بودن وزن ۹۰ و تنبلیه با فولیکول ۹ و ۱۱😭

تو عکس رنگی لوله باز نشد؟؟؟

وزنتو حتماً باید بیاری پایین سعی کن آب کرفس زیاد بخوری

برای تنبلی تخمک هم باید دارو بگیری من نمیدونم چرا دکترت گفته لاپرا بشی؟ کجا هستی ؟

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
تو عکس رنگی لوله باز نشد؟؟؟ وزنتو حتماً باید بیاری پایین سعی کن آب کرفس زیاد بخوری برای ...

مشهدیم نه با عکس گفت بازتشد واس چسبندگی میگه باید لاپرا بشی بنظرت برم؟

آزاده باشید

سلام عزیزم درخواست دوستیم رو قبول می کنی درباره آندرومتریوز سوال داشتم

💗

مشهدیم نه با عکس گفت بازتشد واس چسبندگی میگه باید لاپرا بشی بنظرت برم؟

اگر هزینه اش و شرایط کرونا برات مهم نیست بری بد نیست ولی نظر من اینه پیش یه دکتر دیگه برو 

چون امکان داره لاپراسکوپی کنی و باز هم نتیجه نده 

اول باید وزنت و تنبلی تخمدانت درمان بشه

سلام میشه من چند تا سوال راجع ب آندومتریوز ازتون بپرسم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
سلام میشه من چند تا سوال راجع ب آندومتریوز ازتون بپرسم

آره عزیزم بپرس💗

آره عزیزم بپرس💗

ممنونم

من ماه پیش،میکرو کردم ک متاسفانه ناموفق بود

دوره هام معمولا۲۵ روزه س

عذر می خوام تقریبا یک هفته قبل از قاعدگیم،صبحها ک بیدار میشم اگه دستشوییم رو نگهدارم بعدش تا چند دقیقه دچار دلدرد شدید میشم،ولی بعدش خوب میشه و تمام

دیروز عصر متاسفانه چند دقیقه دستشوییم رو نگهداشتم و دچار دلدرد بسیاااااار شدید شدم ب صورت عجیبی بود

خدود ده دقیقه هم طول کشید و بعد خوب شد آیا اینا نشانه ی آندومتریوز میتونه باشه؟

در ضمن زیاد سونو میشم ولی تابحال هیچ دکتری بهم چیزی نگفته

و ی سوال دیگه اینکه ممکن هست کسی دیواره رحمش نازک باشه اما آندومتریوز داشته باشه؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

عذر می خوام ک طولانی شد

خدا بهترین ها رو نصیبتون کنه الهی

اون دردهایی ک گفتم یکی دو روز قبل از قاعدگی از بین میره و در کل من قاعدگی دردناکی ندارم اما چون چندین سقط داشتم و بعد از لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی ک حدود چهار سال پیش بود هنوز باردار نشدم همش میگم ممکنِ آندومتریوز دارم