2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست

ببین ھر کس شرایطزندگی خودشو دارہ کسی داشتہ باشہ قرار نیست  بہ تو چیزی برسہ مطمعا باش کسی ۱۰۰ دردصد خوشبخت نیس و ھر کی مشکلات خودشو دارہ برای ھمہ ارزوی خوشبختی کن اگہ کسیرو میبنی خوشحال توام باھاش خوشحالی کن چون این حس خوبہ بہ خودت بر میگردہ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهر زندگی دیگران نبین اتقدر به این فک کن همه ی آدما به خاطر رسیدن به بعضی چیزا سختی هم کشیدن،،الان ...

بخدا اينكه چیزی نیست من چندسال پیش هرچیزی رده بالایی میخریدیم یکی اراشنامون تبریک نمیگفت هیچ میگفت بهت انداحتن مفت نمی ارزه مثلا من گوشی خریده بودم ۳میلیون اون قدیما بخدا قسم جای تبریک میگفت۲۰۰تومن بیشتر نمی ارزه یا میدیدماشین جدیدخریدیم بجاتبریک نفوس بدمیزدمیگفت بزنیدبه یه پیرزن تااخرعمر میفتی زندان اینقدر بعضی ها چشم ندارن حالا جالبه میلیاردرهم بودن همشون😒😒😒😒

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
حالا کجا میخوان برن تو این کرونا

والا تا الان از اول کرونا من ندیدم یه بار ماسک بزنن وخونه بشینن هر روز بیرون وپاساژو دوره و شب نشینی هاشون به راه بوده فک کنم کرونا فقط مال ماست

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
خب مشکل اینجاس که اصلا شوهر ندارم. مجردم

ببین شوهرم کنی ولی بی پول و بدبخت باشین حسادتت بیشتر میشه مثل من....ولی من فهمیدم باید درس بخونی شب و روز برای اهدافت بجنگی پیشرفت کنی رو یپای خودت وایساو بگو یکاری میکنم بچه هام حسرت هیچیو نخوردن...شب و روز تلاش کن وبگو میخوام زندگیمو بسازم..تو اینه نگاه کن و بگو تو مسوول زندگی خودتی فقط تو...بیوگرافی بزرگان و ادمای مطرحو بخون که چقدر سختی کشیدن و موقع خوشیای بقیه حتی اگه به زورم شده بخند و بهشون تبریک بگو....یه روزی نوبت تو هم میرسه رفیق

ببین شوهرم کنی ولی بی پول و بدبخت باشین حسادتت بیشتر میشه مثل من....ولی من فهمیدم باید درس بخونی شب ...

دانشجو ام. دارم تلاش میکنم که در اینده کمبودی از نظر مالی نباشه. اما کمبودای احساسی خیلی ارامشمو گرفتن

۲۰

1. من دختری هستم که بابام یه هزاری بهم نداد...حتی عقده هایی تو بچگی برام درست کرد که الان بعضی وقتا با فکر کردن بهش گریم میگیره ولی خودم کار کردم خدا کمکم کرد جهیزیه خریدم مستقل شدم الان دوباره چشمم افتاده به کمک شوهرم و زندگیم سخت شده...فهمیدم فقط و فقط خودت باید زندگی رو بسازی