2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست
چون تو اینجوری هستی دلیل نمیشه بقیه هم باشن خیلیا زندگیاشون خوبه بهشون محبت شده چیزی کم  ندارن ...

به نظر منم این دوستمون درست میگه منظورش اینه تو وجود همه حسادت هست ولی همه بروز نمیدن واین حسو مدیریت میکنن ولی بعضی نمی تونن قایمش کنن و بروز میدن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
دانشجو ام. دارم تلاش میکنم که در اینده کمبودی از نظر مالی نباشه. اما کمبودای احساسی خیلی ارامشمو گرف ...

برو ورزش کن  برو دوست پیدا کن...شده هزار بار رفیق پیدا کن بالاخره یه با معرفت توش پیدا میشه که بشه همون همیشگی.....با خدا نزذیک شو هر شب باهاش در و دل کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برن بہ خاطر خوشگزرونی یکئ دیگی زندگیتو زھر مار نکن شما ھم با اون چیزی کہ دارید خوش بگزرونید ھر چ ...

به خدا من تا الان سعی میکردم وموفق بودم که کنترل کنم حسادتمو ولی امروز نمی دونم چرا نتونستم😭😭

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
ببخشید ولی خاک توسر هرچی حسوده 

دست خودمون نیست.من دلم نمیخواد بد بختی کسی رو ببینم دلم میخواد همه خوشبخت باشن. اما همش حس میکنم من خار دارم چون هرچی میخوام نمیشه.نمیدونم حرفمو درک میکنی یانه

دست خودمون نیست.من دلم نمیخواد بد بختی کسی رو ببینم دلم میخواد همه خوشبخت باشن. اما همش حس میکنم من ...

راسش منم مث توام خیلی ببچارم ولی متاسفانه اطرافیانم بهم خیلی حسادت میکنن ب چی نمیدونم 

اگ قلبت واقعا ناراحتی ازاین موضوع قران و ذکر زیادبگو ان شا....خوب میشی 

دست خودمون نیست.من دلم نمیخواد بد بختی کسی رو ببینم دلم میخواد همه خوشبخت باشن. اما همش حس میکنم من ...

عزیزم سعی کن روحیتو شاد کنی حالا هرچی ورزش، شکر گذاری،به خودت برس،....واینکه سرت تو زندگی خودت باشه کلا این حس خیلی کمرنگ میشه

یه مشاوره برو  الهی یه پسری بیاد جبران کنه این کمبودا رو برات  تقصیر تو نیست کم گذاشتن پ ...

تا الان هر کس اومده بد تر بهم حس بی ارزشی داده و پسم زده‌. اما وقتی میبینم بقیه با عشق زندگی میکنن عشقشون به ازدواج میکشه من همش حس میکنم که لیاقت خوشبختی رو ندرم