2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست
عزیزم سعی کن روحیتو شاد کنی حالا هرچی ورزش، شکر گذاری،به خودت برس،....واینکه سرت تو زندگی خودت باشه ...

سعی میکنم سرم تو زندگب خودم باشه اما با استوری هایی که میذارن همه یکی رو دارن دوستشون داشته باشه فکر کنم فقط من لیاقت دوست داشته شدنو ندارم

سعی میکنم سرم تو زندگب خودم باشه اما با استوری هایی که میذارن همه یکی رو دارن دوستشون داشته باشه فکر ...

یه روانشناسی بود میگفت فضای مجازی همینه یه اسلاید از زندگی شون میزارن  که خوشبختن و مشکلی ندارن اما اونور قضیه کسی خبر نداره چخبره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا الان هر کس اومده بد تر بهم حس بی ارزشی داده و پسم زده‌. اما وقتی میبینم بقیه با عشق زندگی میکنن ع ...

منم فکر میکردم خالم خوشبخته اما تازگیا فهمیدم پنهون میکنه  و مشکل بزرگی داره اما تو ظاهر نشون نمیده

یه حسود هست فقط حسادت میکنه اما با کسی کاری نداره یه حسود هم داریم به دیگران اسیب میزنه خاک تو ...

ارع منم منظورم همونان ک ادمو بدبخت میکنن مثلا زنداداش من یسره جادوجمبل میکنه ک جداشم روانین اینا 

ارع منم منظورم همونان ک ادمو بدبخت میکنن مثلا زنداداش من یسره جادوجمبل میکنه ک جداشم روانین اینا&nbs ...

عمه خاله عموم حسود ان زمین بخوری خوشحال میشن واسه زمین زدنت هم تلاش میکنن خوب شد کرونا هست نمی بینم شون