2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

908 بازدید | 81 پست

خانوما نمیدونم حالمو درک میکنید یانه. اما من خیلی خیلی حسودم.  هرکسو میبینم با یکی دیگه خوشه یا با هم میرن بیرون یا بقیه یکی رو دارن که دوسشون داره از حسودی میمیرم. وقتی میبینم شوهر دوستم براش تولد گرفته یا پدر مادر یکی بغلش میکنن دلم میخواد بمیررررم. تا دو سه روز بعد دیدن این صحنه ها همش تو اتاقمم و گریه میکنم.دیگه تحمل ندارم ترو خدا یه راهکار بهم بدید. من نمیخوام حسود باشم اما دست خودم نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشریف ببر پیش روانشناس. چون اینجوری کلا تلف میشی 😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه چیزی تو شما ناکام مونده مثلا یه خواسته یا یه ارزویی که خواستین یا توجه نکردن یا هم نشد اونو تجربه کنی...واسه همین این حس میاد

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡