2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست
به جز رفتن پیش مشاور چه راهکاری هست😔

یه کار. اینکه سفت و سخت جلوی حسودی رو بگیری

به حست پرو بال نده. همه ی آدما حسودن منتها جلوشو بگیر تا خودت اذیت نشی. هی خودخوری نکن تا کم کم کمتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کار کنم خوب شم؟😔

حالتودرک میکنم من بدتراگه همسرم پشت تلفن ب خاهرش بگه جانم به من نگه تادوروزدعوادارم هزارتومن بده ب خاهرمادرش و پدرش سکته مکنم خوتقصیراونم هس اولویتش خانوادشه منم حسودیم میشه دعوامکنم😭😭😭

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
همه حسودن  کسی میگه نیستم دروغ میگن

آره واقعا منم گاهی این حسو پیدا میکردم مثلا شوهر خواهر شوهرم واسش تولد میگیره یا جلو بقیه بهش احترام میذاره یا برادر شوهرام با وجود اینکه زناشون تو دعواها م ی ر ی نن به خانواده اینا بازم اینا طرف زناشونو دارن واقعا حسودیم میشد ولی امروز به شوهرم اعتراف کردم که حسودیم شده که دادشت و با خانواده زنش می خواد بره مسافرت😢😐

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
باید خودتو کنترل کنی  ببین اگه کسی چیزی داره و دوس داری توام داشته باشی میشه غبطه که خیلیم عال ...

من دلم نمیخواد بد بختی کسی رو ببینم از خوشی دیگران خوشحال میشم اما نمیدونم چرا من نمیتونم خوشی داشته باشم. از تنهایی خیلی خسته شدم. 

خودت آسیب میبینی 

به اونا که آسیبی نمیرسه،روح و روان خودت داغون میشه

از خدا کمک بخواه که این خصیصه‌ی زشت رو کنار بزاری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
یکم کتاب بخون در همین موارد و سعی کن برات بی اهمیت باشه،شما فکرکنم کمبود محبت داری،ازدواج کن تا همسر ...

دوست دارم ازدواج کنم واقعاااا دوست دارم اما حس میکنم هیچ کس منو نمیخواد چون تا الان هیچ پیشنهادی نداشتم

یکم کتاب بخون در همین موارد و سعی کن برات بی اهمیت باشه،شما فکرکنم کمبود محبت داری،ازدواج کن تا همسر ...

اگه همسرش محبت نکرد چی؟.

ایشون باید خودش خودشو دوس داشته باشه و به خودش احترام بذاره 

حس خوبو از درون خودش به دست بیاره 

یه کاری واسه خودش انجام بده 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
من دلم نمیخواد بد بختی کسی رو ببینم از خوشی دیگران خوشحال میشم اما نمیدونم چرا من نمیتونم خوشی داشته ...

دوست صمیمی نداری؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍