خانوما نمیدونم حالمو درک میکنید یانه. اما من خیلی خیلی حسودم. هرکسو میبینم با یکی دیگه خوشه یا با هم میرن بیرون یا بقیه یکی رو دارن که دوسشون داره از حسودی میمیرم. وقتی میبینم شوهر دوستم براش تولد گرفته یا پدر مادر یکی بغلش میکنن دلم میخواد بمیررررم. تا دو سه روز بعد دیدن این صحنه ها همش تو اتاقمم و گریه میکنم.دیگه تحمل ندارم ترو خدا یه راهکار بهم بدید. من نمیخوام حسود باشم اما دست خودم نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی اینترنت مطلب بخون در موردش چون خودت اذیت میشی بعدم همه توی زندگیشون مشکل دارن خوشی دارن اینو نمی گم که دلت خنک بشه فقط بدون زندگی بدون خوشی و ناخوشی نیست
آره واقعا منم گاهی این حسو پیدا میکردم مثلا شوهر خواهر شوهرم واسش تولد میگیره یا جلو بقیه بهش احترام میذاره یا برادر شوهرام با وجود اینکه زناشون تو دعواها م ی ر ی نن به خانواده اینا بازم اینا طرف زناشونو دارن واقعا حسودیم میشد ولی امروز به شوهرم اعتراف کردم که حسودیم شده که دادشت و با خانواده زنش می خواد بره مسافرت😢😐
به اونا که آسیبی نمیرسه،روح و روان خودت داغون میشه
از خدا کمک بخواه که این خصیصهی زشت رو کنار بزاری
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)