2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست
شرایطشو ندارم که برم روان شناس😔

عزیزم اینجوری خودت داغون میشی. اگه الان اینجوری هستی بخاطر کمبودهاییه که داری

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه چیزایی که داری عادت کن شکرگذاری کنی صب که بیدار میشی تو رخت خواب قبل از پاشدن شکر گذاری کن و شبا قبل از اینکه بخوای بخوابی همینکارو انجام بده 

بعد چن وقت نتیجه میگیری 

باید خودتو کنترل کنی 

ببین اگه کسی چیزی داره و دوس داری توام داشته باشی میشه غبطه که خیلیم عالی و باعث پیشرفت میشه.

اما اگه نمیتونی داشته و خوشی های دیگران رو ببینی این میشه حسادت و اتفاقا انرژی منفیش خیلی بیشتر به خودت برمیگرده 

برو احادیث در مورد حسادت رو بخون خودت متوجه میشی چه کار بدیه .

ببین حسادت تو ذات بشر هست و هرکی ام بگه حسود نیستم دروغه 

فقط بعضیا میتونن کنترل کنن و با داشته هاشون خوش و راضی ان و واسه نداشته هاشون تلاش میکنن 

حسادت عاقبت خوبی نداره 

خیره بخواه برای دیگران 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

ظاهر زندگی دیگران نبین اتقدر به این فک کن همه ی آدما به خاطر رسیدن به بعضی چیزا سختی هم کشیدن،،الان شوهر من که امشال سوپرایزم کرد و تولد گرفت برام و اتفاقا دوستم وقتی عکسام دید تبریک نگفت معلوم بود حسودی کرده،،یا حتی وقتی عروسی کردم بعضی دوستای صمیمیم نیومدن هیچ حتی تبریک خشک و خالی هم نگفتن،،ولی اونا از زندگی و رابطه ی من وشوهرم خبر داشتن که چقدر سختی کشیدیم و چقدر گریه کردیم و چه بلاهایی سرمون اومد تا به هم رسیدیم،حتی تولدم که برام گرفت با قرض و قوله بود ولی کسی نفهمید پس انقدر ظاهر زندگی دیگران نبین به جاش تمرکز کن رو پیشرفت خودت