سلام دوستان من میخوام سبزه ی عید با عدس بزارم ولی بلدنیستم چیکارکنم خوب دربیاد اگر اطلاعات دارید ممنون میشم راهنمایی کنید اصلا بایو عدسامو بشورم یا نه نیاز نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم عدسو بزار یه شب تو آب بمونه فرداش بزار تو یه پارچه ای که آبو نگه نداره همون پارچه رو هم بزار روش یه جایی بزار که آب زیرش نمونه مثلا من میزارم رو سینک یه آبکش برعکس هم میزارم زیرش که آب بره هر روز هم بهش آب ولرم بزن داغ نه بعد که جوونه زد ویه ذره دراومد بچین تو ظرفی که می خوای منم امشب میزارم
در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
بزار تواب دوسه روز بعد که جونه ریز زد بزار توی پارچه نخی روزی چند بار بااسپره اب بپاش تا همیشه خیس باشه جونهاش که بلندشدو نوکش سبزشد بزارتوی ظرف موردنظرت بزارش یجایی که نورخور باشه هرروزم بااسپره اب بده
عدسو بزار امشب خیس بخوره.بعد یکمجوونه میزنه بزار تو ظرف اصلی بعد پارچه ای بنداز روش هر روز خیسش کن.یکم که سبز شدن پارچه رو بردار و هر روز اب بده.بزار یه جایی که نور غیر مستقیم باشه.من گزاشتم تو نورگیر خونمون الان یکمسبز شدن