2777
2789
عنوان

سبزه ی عید

340 بازدید | 60 پست

سلام دوستان من میخوام سبزه ی عید با عدس بزارم ولی بلدنیستم چیکارکنم خوب دربیاد اگر اطلاعات دارید ممنون میشم راهنمایی کنید اصلا بایو عدسامو بشورم یا نه نیاز نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دیروز گذاشتم شوهرم هی گفت دیر میشه دیر میشه منم گفتم تا همه کارا تموم نشه نه

الان مثل چی پشیمون هستم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

دو روز خیسش کن ابشو هم عوض کن نگنده

چند روزی 

بزار لای پارچه خیس بزار ،گاهی وقتا ابپاشیش کن تا جونه بزنه 

بع بزار تو ظرف مورد نظر

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

چند وقته در میاد؟منم ننداختم

بازار گل یه جا سبزه دیدم خیلی قشنگ بود دو تا جا داشت واسه دو مدل سبزه کاش میخریدم ولی چون خیلی سنگین بود منصرف شدم

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

عزیزم عدسو بزار یه شب تو آب بمونه فرداش بزار تو یه پارچه ای که آبو نگه نداره همون پارچه رو هم بزار روش یه جایی بزار که آب زیرش نمونه مثلا من میزارم رو سینک یه آبکش برعکس هم میزارم زیرش که آب بره هر روز هم بهش آب ولرم بزن داغ نه بعد که جوونه زد ویه ذره دراومد بچین تو ظرفی که می خوای منم امشب میزارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اشکال نداره در میاد فقط راهشو میخوام

بزار تواب دوسه روز بعد که جونه ریز زد بزار توی پارچه نخی روزی چند بار بااسپره اب بپاش تا همیشه خیس باشه جونهاش که بلندشدو نوکش سبزشد بزارتوی ظرف موردنظرت بزارش یجایی که نورخور باشه هرروزم بااسپره اب بده

عدسو بزار امشب خیس بخوره.بعد یکم‌جوونه میزنه بزار تو ظرف اصلی بعد پارچه ای بنداز روش هر روز خیسش کن.یکم که سبز شدن پارچه رو بردار و هر روز اب بده.بزار یه جایی که نور غیر مستقیم باشه.من گزاشتم تو نورگیر خونمون الان یکم‌سبز شدن