2777
2789
عنوان

سبزه ی عید

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 60 پست

من انداختم تازجوانه زدن بایدبشوری سه روزبزاری تواب نم باشم بعدبریزی توظرف کی میخوایی سبزه باشه بعدیه پارچه نخی خیس کنی بندازی روش بعدچندروزرشدمیکنن دستمال روبردار

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو روز خیسش کن ابشو هم عوض کن نگنده چند روزی  بزار لای پارچه خیس بزار ،گاهی وقتا ابپاشیش ک ...

من ۵ روزه عدس گزاشتم تازه بعضیاش جوونه زده ینی تا عید سبز میشه؟

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹

عدس و بزار تو آب خیس بخوره بعد روز بعدش که یه کم جوونه زد آبشو خالی کن، یه پارچه خیس کن بذار روش و همیشه پارچه و مرطوب کن خشک نشه هیچوقت، بعد که یه کوچولو سبز شد پارچه رو بردار بزار جلو نور و هرروز آبش بده با اسپری خیلی بهتره، چند ساعت یبارم بچرخونش تا کج رشد نکنه

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

سه روزه گزاشتم هنوز جونه نداره 

الان برا عدس دیره

بذر شاهی رو خیس کن بریز تو ظرفی که میخوای 

فقط نور و اب پاشی میخواد 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 

24ساعت بخیسون عدس.بعدتوی ظرف یک پارچه یادستمال کاغذی پهن کن عدسهاهم پهن کن روش یدونه دستمال یاپارچه نازک هم بذارروش هرچندساعت اب اسپری کن روش به اندازه ای که خشک نشه بعدازچندروزکه جوونه زدوبرگ سبزمشاهده کردی پارچه روبردارازروش هرروزبهش اب بده ویکم جلوافتاب بذار

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اشکال نداره در میاد فقط راهشو میخوام

یکم عدس بریز تو اب یه رو بمونه بعد بریز تو یه دستمال نمدار تا جونه بزنه وقتی یکم جونش بلند شد بریز تو طرف بعد با اسپری بهش اب بده پارچه هم نمدار کن بزار روش بمونه

فقط حواست باشه تا چند روز اول پارچه و عدست حتما مرطوب باشن

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من ۵ روزه عدس گزاشتم تازه بعضیاش جوونه زده ینی تا عید سبز میشه؟

اره عزیزم ،نور کافی داشته باشه که به رشدش کمک کنه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
من شنیدم عدس زود در میاد حالا در اومد برای من عکسشو میزارم

نه گندم خیلی زوددرمیداد براعدس ازچهاردم یا۱۵خوبه من همون۱۵گذاشتم ماش وعدس تازه جوانه زده

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍