سلام دوستان من میخوام سبزه ی عید با عدس بزارم ولی بلدنیستم چیکارکنم خوب دربیاد اگر اطلاعات دارید ممنون میشم راهنمایی کنید اصلا بایو عدسامو بشورم یا نه نیاز نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عدس و بزار تو آب خیس بخوره بعد روز بعدش که یه کم جوونه زد آبشو خالی کن، یه پارچه خیس کن بذار روش و همیشه پارچه و مرطوب کن خشک نشه هیچوقت، بعد که یه کوچولو سبز شد پارچه رو بردار بزار جلو نور و هرروز آبش بده با اسپری خیلی بهتره، چند ساعت یبارم بچرخونش تا کج رشد نکنه
هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
24ساعت بخیسون عدس.بعدتوی ظرف یک پارچه یادستمال کاغذی پهن کن عدسهاهم پهن کن روش یدونه دستمال یاپارچه نازک هم بذارروش هرچندساعت اب اسپری کن روش به اندازه ای که خشک نشه بعدازچندروزکه جوونه زدوبرگ سبزمشاهده کردی پارچه روبردارازروش هرروزبهش اب بده ویکم جلوافتاب بذار
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
یکم عدس بریز تو اب یه رو بمونه بعد بریز تو یه دستمال نمدار تا جونه بزنه وقتی یکم جونش بلند شد بریز تو طرف بعد با اسپری بهش اب بده پارچه هم نمدار کن بزار روش بمونه
فقط حواست باشه تا چند روز اول پارچه و عدست حتما مرطوب باشن
💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙