2821
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 111 پست
منم بزارم با مانتو البته بگید چجوریم.۵۵ کیلوام ولی بیشتر میخوره بهم میخوام ۵۰ بشم https://uupload. ...

گلم باچه برنامه ای عکس گرفتی؟

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم میگه من تو رو ۷۰ کیلو لودی دیدم عاشقت شدم  الان و دوس نداره میگه تپل شو

آخی😄راست میگه خودتو خسته نکن الکی.همون غذاتو کم کن بزار معدت کوچیک بشه وغذای کم طلب کنه.ورزش شکم وباسن برو با بازو عالی میش سر یه ماه

فرقمون ۳کیلویه زیاد نیست که من میگم یه ۶ ۷کیلو اضافه کنم عالی میشم

اصلا اشتباه نکن من دوران نامزدی ۴۸ کیلو بودم خودمو کشتم چاق نشدم انقد غذا میخوردم چاق نمیشدم .میگفتم چی میشه یکم پاهام تپل بشه چی میشه وزنم بره بالا.الان که اضافه کردم پشیمونم والا توام وزنت ایده آله

ی آهنگ شاد بزار . با ی فیلم بزار روزی ۲۰ دقیقه

از امروز حتما اینکارو میکنم تا عید یچی بشم دیگه 🤪🤪💔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

از امروز حتما اینکارو میکنم تا عید یچی بشم دیگه 🤪🤪💔

آره بزن تو چشم جاری و خواهر شوهر

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
آره بزن تو چشم جاری و خواهر شوهر

آخ آخ گفتیییییی😍😍😍😍

حتما 😘😘😘❤️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اصلا اشتباه نکن من دوران نامزدی ۴۸ کیلو بودم خودمو کشتم چاق نشدم انقد غذا میخوردم چاق نمیشدم .میگفتم ...

من راضیم ازخودم اینکه میگم اصافه کنم برا اینه که یکمی سی نه داشته باشم

روغن لاغری مالشی

ع کجا باید تهیه کنیم چنده؟واقعا تاثیر داره

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
2824
2823
2791
2779
2792