من راضیم ازخودم اینکه میگم اصافه کنم برا اینه که یکمی سی نه داشته باشم
منم دوسدارم اما مطمئن با چاقی تاثیر چندانی روی سایز سینه نداره بعدشم گلم با وقتی ک تو چاق میشی شکمت بیاد جلوی سینه هات و بازم اونا کوچیک دیده میشن هرچی ک بزرگ باشن شما اگ میخوای سینه هات توی همین سایزی ک هستن بزرگ دیده شن باید شکم و پهلو ی ذره هم نداشته باشی ی سیوتی جک دارم بنداز اونوقت ببین چی میشهههه😍
اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزوییتوی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توضیح دادم عزیزم من چون خودم کارم طب سنتیه محصول تیم خودمو گفتم بله وارداتیه و اصله اما ممکنه مشابه ...
ممنون گلم
اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزوییتوی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
همسرت از اندامت ایراد گرفته؟؟؟؟ اخه خوبی که فوقشم یکم شکم داشته باشی از مردای امریکایی نظر سنج ...
اون مردای امریکایین ک همه تو کشورشون استخونی و مثل چوب خشکن ن ایران ک واقعااا خانومای ایرانی اصلا ب خوذشون اهمیت نمیدم هم از تیپ و ظاهر هم از اندام
اون مردای امریکایین ک همه تو کشورشون استخونی و مثل چوب خشکن ن ایران ک واقعااا خانومای ایرانی اصلا ب ...
من راجب اندام حرفتو قبول دارم البته بصورت نسبی چون توی مصاحبه ها دوربین مخفیا و فیلما و خیلی چیزای دیگه خیلی از ادمهای اونجام متناسب نیستن... اما راجب نحوه پوشش و چهره اونا قد زنای ایرانی به خودشون سخت نمیگیرن هر جایی اولویتها فرق میکنه
من راجب اندام حرفتو قبول دارم البته بصورت نسبی چون توی مصاحبه ها دوربین مخفیا و فیلما و خیلی چیزای د ...
بله درسته