2821
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 111 پست
من راضیم ازخودم اینکه میگم اصافه کنم برا اینه که یکمی سی نه داشته باشم

منم دوسدارم اما مطمئن با چاقی تاثیر چندانی روی سایز سینه نداره بعدشم گلم با وقتی ک تو چاق میشی شکمت بیاد جلوی سینه هات و بازم اونا کوچیک دیده میشن هرچی ک بزرگ باشن شما اگ میخوای سینه هات توی همین سایزی ک هستن بزرگ دیده شن باید شکم و پهلو ی ذره هم نداشته باشی ی سیوتی جک دارم بنداز اونوقت ببین چی میشهههه😍

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
بخدا وسواس ندارم یجا میخوام برم صدتا لباس میپوشم در میارم

عزیزم این یعنی وسواس دیگه... 

به نظر من که خیلی ام هیکلتون خوب و متناسبه

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ع کجا باید تهیه کنیم چنده؟واقعا تاثیر داره

توضیح دادم عزیزم من چون خودم کارم طب سنتیه محصول تیم خودمو گفتم بله وارداتیه و اصله اما ممکنه مشابه این محصول و پیدا کنید عطاری ها

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
توضیح دادم عزیزم من چون خودم کارم طب سنتیه محصول تیم خودمو گفتم بله وارداتیه و اصله اما ممکنه مشابه ...

ممنون گلم

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
 همسرت از اندامت ایراد گرفته؟؟؟؟ اخه خوبی که فوقشم یکم شکم داشته باشی از مردای امریکایی نظر سنج ...

اون مردای امریکایین ک همه تو کشورشون استخونی و مثل چوب خشکن ن ایران ک واقعااا خانومای ایرانی اصلا ب خوذشون اهمیت نمیدم هم از تیپ و ظاهر هم از اندام

اون مردای امریکایین ک همه تو کشورشون استخونی و مثل چوب خشکن ن ایران ک واقعااا خانومای ایرانی اصلا ب ...

من راجب اندام حرفتو قبول دارم البته بصورت نسبی چون توی مصاحبه ها دوربین مخفیا و فیلما و خیلی چیزای دیگه خیلی از ادمهای اونجام متناسب نیستن... اما راجب نحوه پوشش و چهره اونا قد زنای ایرانی به خودشون سخت نمیگیرن هر جایی اولویتها فرق میکنه

من راجب اندام حرفتو قبول دارم البته بصورت نسبی چون توی مصاحبه ها دوربین مخفیا و فیلما و خیلی چیزای د ...

بله درسته 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز