من راضیم ازخودم اینکه میگم اصافه کنم برا اینه که یکمی سی نه داشته باشم
منم دوسدارم اما مطمئن با چاقی تاثیر چندانی روی سایز سینه نداره بعدشم گلم با وقتی ک تو چاق میشی شکمت بیاد جلوی سینه هات و بازم اونا کوچیک دیده میشن هرچی ک بزرگ باشن شما اگ میخوای سینه هات توی همین سایزی ک هستن بزرگ دیده شن باید شکم و پهلو ی ذره هم نداشته باشی ی سیوتی جک دارم بنداز اونوقت ببین چی میشهههه😍
اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزوییتوی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
توضیح دادم عزیزم من چون خودم کارم طب سنتیه محصول تیم خودمو گفتم بله وارداتیه و اصله اما ممکنه مشابه ...
ممنون گلم
اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزوییتوی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
همسرت از اندامت ایراد گرفته؟؟؟؟ اخه خوبی که فوقشم یکم شکم داشته باشی از مردای امریکایی نظر سنج ...
اون مردای امریکایین ک همه تو کشورشون استخونی و مثل چوب خشکن ن ایران ک واقعااا خانومای ایرانی اصلا ب خوذشون اهمیت نمیدم هم از تیپ و ظاهر هم از اندام
اون مردای امریکایین ک همه تو کشورشون استخونی و مثل چوب خشکن ن ایران ک واقعااا خانومای ایرانی اصلا ب ...
من راجب اندام حرفتو قبول دارم البته بصورت نسبی چون توی مصاحبه ها دوربین مخفیا و فیلما و خیلی چیزای دیگه خیلی از ادمهای اونجام متناسب نیستن... اما راجب نحوه پوشش و چهره اونا قد زنای ایرانی به خودشون سخت نمیگیرن هر جایی اولویتها فرق میکنه
من راجب اندام حرفتو قبول دارم البته بصورت نسبی چون توی مصاحبه ها دوربین مخفیا و فیلما و خیلی چیزای د ...
بله درسته