2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ما که تورکیم

ولی دوست کورد دارم عالیه

مرد هاشونم خوبن

تاپیک های ۲۷ ام به قبل برای من نیست لطفا هی نگین برای مشکل هایی که داشتم این کاربری رو بهم لطف کرد داد چون از ۴۰۲ عضوه❤️ متاهل👨👩👦 - مامان پسر شيطون چشم سبز💚 - تورک - عاشق چاي ☕️و موزيک و خريد و سلامتي💪 - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند✨️ - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايرانم ☀️

🦦حس میکنم اغلب قدبلندن و یه سری اشونم خوشگل

دلشون مهربونه انگار ولی یکم نشون نمیدن زیاد مهربونیشونو

😂🦦من دوتا پسر کورد اومدن تو زندگیم راستش نساختم باهاشون

ولی بچه های خوبی بودن

اگه خودت کورد نیستی فاصله بگیر ازشون خواهرانه میگم بهت

قبول دارم

منم دوتا پسر کورد اومدن تو زندگیم نتونستم باهاشون بسازم 🦦با اینکه بچه خوبی بودن

ولی عین سگ و گربه بودیم

🦦حس میکنم اغلب قدبلندن و یه سری اشونم خوشگل دلشون مهربونه انگار ولی یکم نشون نمیدن زیاد مهربونیشون ...

چجوری نساختی باهاشون؟ اخلاق خاصی بود که بینشون مشترک باشه مثلا؟ چجور بودنننن بگوووو

قبول دارم منم دوتا پسر کورد اومدن تو زندگیم نتونستم باهاشون بسازم 🦦با اینکه بچه خوبی بودنولی عین سگ ...

سگ و گربه از چه نظر؟ مثلا خیلی گیر میدادن بهت؟

سگ و گربه از چه نظر؟ مثلا خیلی گیر میدادن بهت؟

کلا یه چی میگفت یکیشون حس میکردم زور میگه منم زیر بار زور نمیرفتم دعوام میشد 😂🦦آخر یه بار گشنم بود اعصابم خرد بود رفت رو اعصابم هرچی دهنم اومد گفتم از همه جا بلاکش کردم