2821
2789
عنوان

مشورت😢

408 بازدید | 57 پست

سلام شبتون بخیر دوستای گلم...

در مورد ی موضوعی نیاز دارم‌ راهنماییم‌کنین😶

مرسی‌ک هستین 

کاربری nاممه😐🙂🙂اما ی مدتهه نبودم کلاا

یکم از بحثو اینجا بنویسیم بقیشو تو نظرات

من ۱۱ ماهه ک با ینفر وارد رابطه شدم قصدش ازدواجه دوستم داره اما خب شرایطشو نداره منم عجله ای واسه ازدواج ندارم و اینکه مسائلی پیش میاد ک کلا شک کنم واقعا مرد ایده آل من هست یا ن...

۲۵ سالشم هست و شاغل اما کمک خرج خانواده😶

کاربری از آذر ماه دست منه 

۶ ماه پیش تولدش بود و تایمی ک من میخواستم ببینمش ۲۰ روز قبل تولدش بود...و اینکه چون شهرستان اون موقع کارش بود من تصمیم گرفتم براش کادو بکیرم و یه کیک و سوپرایزش کنم....چون گفته بود تا الان تولد نداشتم خواستم خاطره خوبی براش بسازم ی کیک سفارش دادم و ی ساعتم گرفتم و کلی سوپرایز شد ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماه پیش تولد من بود ایشون از چند وقت قبل واسم عکس دوتا ساعت فرستاد ک کدومو دوس داری بگیرم برات من نمیدونم منظورش چی بود اما من خودم بخوام واسه کسی اونم اولین بار کادو بگیرم نظرشو نمیپرسم درسته با من احساس راحتی میکنه ولی من ن گفتم نمیخوام از این مدلیا دارم نگیر 

خب

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

خوب

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
2790
2823
2791
2779
2792